Μετάβαση στο περιεχόμενο

Spyros Kappalamda

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Σε ευχαριστω πολυ Γεωργια ! Δηλαδη το παραστατικο θα ειναι Πιστωτικο για τα 1700 και αλλο ενα πληρωμης για 680 και οταν ανεβουν και ελεγθουν τοτε ο Δικαιουχος θα καταθεσει στον προμηθευτη μου τα υπολοιπα 1020? Αν ειναι δυνατο, δωσετε μου ενα παραδειγμα πως γινονται οι κινησεις των χρηματων για να μου φυγει καθε αμφιβολια. ευχαριστω!
  2. TBD Γεια σας. Επιλεξιμο κοστος θερμομονωσης στεγης 68τ.μ. x 25ευρω/τμ = 1700 ευρω. κοστος παρεμβασης θερμ/νωση στεγης 3500 ευρω η επιχορηγηση ειναι 1700*0,60 = 1020 και βαζω 2 αποδειξεις. μία για 1700-1020= 680 ευρω και μια δευτερη για 1800 την οποια δε θα πρεπει να ανεβασω διοτι ειναι για το κοστος περαν του επιλεξιμου προυπολογισμου ?? Επισης το στο επιλεξιμο ποσο των 1700 ευρω συμπεριλαμβανεται και το κοστος εργολαβου για την εργασια σωστα?
  3. Θα ακολουθησω τη προτροπη σου και θα φερω μηχανικο να το δει επειγοντως για να το προλαβω πριν πεσει. Πυρσογιαννη σε ευχαριστω εισαι πολυ μαγκας.
  4. Γεια σας και ευχαριστω για τις πολυτιμες απαντησεις. πατερας, μητερα, στεψη. Ποιο σημειο ειναι αυτο? Ανεβασα καποιες φωτο οπου φαινονται καλυτερα τα εσωτερικα οπως επισης και 2 screenshot απο το Blender για να το δειτε απο αλλη γωνια. Το κτιριο δεν βρισκεται στην Πινδο! Βρισκεται στην Κορινθια σε χωριο το οποιο εχει προβλημα με διαβρωση της ακτογραμμης 3 μετρα απο τη θαλασσα. Μεχρι το '50 ηταν σταφιδαποθηκη και υστερα εμεινε κενο για δεκαετιες μεχρι το '70 οπου και εγινε σεισμος με αποτελεσμα να γκρεμιστει το κομματι που βλεπετε στα δεξια της φωτο που δε στεγααζεται. Η δεξια πορτα "της αυλης" ουσιαστικα ηταν η δευτερη εισοδος του κλειστου. Ο οροφος ειναι φτιαγμενος απο δοκαρια και κολωνες απο κυπαρισσι. Υστερα το '98 οι γονεις μου αντικατεστησαν τη παλαια στεγη και εφτιαξαν 2 καθετους τοιχους. Ο ενας ειναι ο τσιμεντολιθενιος (εξωτερικος) τοιχος που ειδατε στη φωτο και ο δευτερος τοιχος χωριζει το εσωτερικο του κτιριου στο υψος δεξια της αριστερης πορτας για να χωρισουμε το στεγασμενο σε 2 "οριζοντιες ιδιοκτησιες" ετσι ωστε να το επισκευασουμε τμηματικα μιας και δεν υπαρχει το απαραιτητο μπικικινι. ..... Γι'αυτο βλεπετε μια γενικευμενη ασυνεπεια στην κατασκευη. αλουμινια στα αριστερα, ερειπιο δεξια κτλπ. Γενικα οι γονεις ειχαν τη "λογικη" να αναπαλαιωσουμε το κτιριο αρχιζοντας απ εξω και απο μεσα ταυτοχρονα ετσι ωστε να κατεβαινουμε και ..για διακοπες. Μακροπροθεσμα ομως και με χαμηλο μπατζετ δεν ολοκληρωθηκε πληρως διοτι η χωρις εξωτερικη μονωση δημιουργουνται περεταιρω φθορες στο εσωτερικο καθε χρονο. 3 βηματα μπρος 2 πισω.. Τωρα πλεον εχει περασει στη δικη μου διαχειριση και θελω να δω τι μπορει να γινει και αν εχει νοημα ολο αυτο. Κυριες και κυριοι, οποιαδηποτε συμβουλη ειναι καλοδεχουμενη.
  5. Γεια σας. Πρωτη φορα στο φορουμ σας. Αποφασισαμε να φτιαξουμε το πολυταλαιπορημενο κτιριο μας! Πετρινο εργοστασιο του 1920 . Φτιαγμενο με πετρες, αμμοπετρες, και πλινθες αναμειγμενες με βοτσαλα οι οποιες τριβονται πλεον. Σωζεται με αρμολογηση ή να βαλω τσιμεντοσοβα +κουρασανι? ευχαριστω !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.