Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panos_

Core Members
 • Περιεχόμενα

  316
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  1

Φήμη στην κοινότητα

333 Εξαιρετική

8 Ακόλουθοι

Σχετικά Panos_

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  : Μπανανία
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Συνάδελφοι καλημέρα. Μήπως έχει κάποιος το χάρτη ΓΥΣ 4154/4. Είναι κοντά στην Κόνιτσα (Ν. Ιωαννίνων) - οικισμός Άνω Κλειδωνιάς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 2. Δημιουργείς καινούρια view, αλλάζεις την κλίμακα σε 1/100 και περνάς την καινούρια view στο layout του διαγρ. δόμησης.
 3. Συνάδελφοι γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει αλλαγή στο πρόγραμμα και να τοποθετηθούν ξύλινα κουφώματα αντί για αλουμινίου; Γίνονται δεκτές τέτοιου είδους τροποποιήσεις εφόσον πετυχαίνονται οι στόχοι του προγράμματος;
 4. Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα...
 5. Μακάρι να ξεκινήσει και μάλιστα το συντομότερο! Προσωπικά έχω απαυδήσει με την τωρινή κατάσταση.
 6. Πάντως είναι μεγάλο επίτευγμα αυτό που κατάφεραν: Να τους βρίζουν όλοι για πρόγραμμα επιδότησης.
 7. «Μέσα σε ένα χρόνο καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια και κατορθώσαμε να επαναφέρουμε στη δημόσια σφαίρα τη συζήτηση για τα οφέλη, που μπορούν να αποφέρουν οι τεχνολογίες αιχμής στον τόπο μας, μεταξύ αυτών και οι τεχνολογίες του Διαστήματος. Η πρωτοβουλία μας δικαιώνεται καθημερινά. Σε σχολεία, ερευνητικά κέντρα, καινοτόμες επιχειρήσεις,» Αυτός είναι ο Ελληνικός Διαστημικός Οργανισμός
 8. Συνάδελφοι του F5 καλημέρα. Σε σχέση με τις διασταυρώσεις Ε9 – οικοδομικής άδειας: Στις περιπτώσεις διαμερίσματος πολυκατοικίας δεν μπορεί να γίνει απευθείας διασταύρωση επιφάνειας είναι προφανές. Σε περίπτωση όμως μονοκατοικίας όπου ο ιδιοκτήτης έχει αφαιρέσει την επιφάνεια του κλιμακοστασίου και επομένως η επιφάνεια στο Ε9 είναι μικρότερη της άδειας τίθεται θέμα; Ισχύει το ίδιο και για την περίπτωση μονοκατοικίας όπου το ισόγειο είναι κατάστημα (η κατοικία είναι στον όροφο) και δεν υπάρχει σύσταση οριζόντιας; Ευχαριστώ.
 9. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΕΕ ΠΡΟΣ ΥΠΕΝ: 11 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ»
 10. Υπάρχει πλέον σοβαρότατο νομικό θέμα. Η διαδικασία είναι άθλια, ΥΠΟΠΤΗ και ΠΑΡΑΝΟΜΗ! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
 11. Είναι αδιανόητη η άθλια αντιμετώπιση του κλάδου! Και δεν κουνιέται φύλλο....
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.