Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

euklid

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση tetris, ρώτησα τον μηχανικό μας και μου είπε οτι όντως έαν γίνει αναθεώρηση της υπάρχουσας άδειας με τις σωστές αποστάσεις δεν χρειάζεται έκδοση νέας άδειας. Συμφωνείς με αυτό? Γίνεται οντώς αναθεώρηση σε άδεια που έχει ανακληθεί και που έχει λήξει? Παραξενεύτηκα και προσπάθησα να βρώ απαντήσεις ονλάιν, αλλά δεν βρήκα κάτι ξεκάθαρο και για αυτό αποφάσισα να ρωτήσω κι εδώ.
  2. Καλήσπερα σας. Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση, έχει εκδοθεί μια άδεια τον Απρίλιο του 2014, ένα χρόνο αργότερα έγινε ανάκληση της άδειας αυτής λόγω ανάληθων στοιχείων(ανακριβή αποτύπωση τοπογραφικού και λάθος αποστάσεις), η άδεια αυτή επίσης έληξε τον Απρίλιο του 2018, ο φερόμενος δικαιούχος προσπαθεί να πουλήσει το οικόπεδο μαζί με την άδεια και ισχυρίζεται ότι δεν χρειάζεται καινούργια άδεια παρά μόνο μια αναθεώρηση της υπάρχουσας. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι ακριβώς ισχύει? Εάν κάποιος θελήσει μπορεί να σταματήσει εκ νέου τις εργασίες πατώντας πάνω στις ('ποινικές') ευθύνες για αναληθή αποτύπωση τοπογραφικού και αποστάσεων? Ευχαριστώ. 1. Το κείμενο της δημοσίευσης πρέπει να είναι τονούμενο. Πάτησε το κουμπί επεξεργασίας και διόρθωσέ το. 2. Αν είσαι μηχανικός βάλε την ειδικότητά σου στο προφίλ Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.