Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

sceds

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

sceds's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Λεει 40% της καταναλωσης πρωτογενους ενεργειας του κτιριου αναφορας δηλαδη 40%*100= 40 κανω λαθος; Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. έβγαλε τώρα κάποιες διευκρινήσεις για Ε9 πιστοποιητικά κλπ... στην ενότητα ανακοινώσεις ...
  3. Συνάδερφοι ... Δευτέρα 12 Μαρτίου 12:00 μμ πότε είναι? δευτέρα μεσημέρι? ή δευτέρα μεσάνυχτα προς τρίτη? γιατί οι απόψεις διαφέρουν σε αυτό το θέμα .... ποια η γνώμη σας?
  4. Καλησπέρα σας 1)Ο Ψιλός κύριος σε διαμέρισμα μπορεί να ενταχθεί στο εξοικονομώ ΙΙ μόνο όταν το έχει δηλώση σαν κύρια κατοικία ο ίδιος στο Ε1? Έχετε καμία διαφορετική άποψή ? 2) Διαμέρισμα το οποιο ήταν κενό τα 5 προηγούμενα χρόνια και τώρα (2018) αγοράστήκε από νέο ιδιοκτήτη μπορεί να ενταχθεί στο εξοικονομώ ΙΙ ή θα πρέπει να γίνει εφαρμογη του 2,1,2? σχετικά με την χρήση των δύο τελευταιών ετών? Ποιά είναι η γνώμη σας?
  5. Ευχαριστω πολυ! Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
  6. Να ρωτήσω κάτι αν ξέρετε να μου απαντήσετε... θέλω να βγάλω εργοληπτικό πτυχίο για πρώτη φορά στην δευτερη βαθμίδα. Προσκόμισα στην Δ15 βεβαιώσεις με όλα τα στοιχεία του έργου αναδόχου και προυπολογισμού, και μου ζητάνε έντυπα Α και Β και δεν δέχονται τις βεβαιώσεις. Ξέρω παιδία τα οποία έχουν πάρει το εργοληπτικό Β βαθμίδας με βεβαιώσεις και όχι έντυπα ξέρει κανείς που το λέει? ευχαριστώ ...
  7. καλησπέρα έχω παραδοσιακό διατηρηταίο οικισμό με ζώνη προστασίας 200 μέτρα περιμετρικά του οικισμού. η ζώνη προστασίας των 200 μ είναι εκτός οικισμού εκτός σχεδίου και εντός ΖΟΕ. μέσα στη ζώνη έχω αυθαίρετα που μερικα έχουν φτιαχτεί πρίν την ζώνη προστασίας και κάποια μετά την ζώνη. η ζώνη προστασίας δεν απαγορευει ρητά την δόμηση. η ζοε δεν περιγράφει μέσα την ζώνη προστασίας και η ζοε σήμερα επιτρέπει την χρήση. γνωρίζετε αν μπορώ να τα δηλώσω στον 4014?
  8. υπάρχει κάποια νομοθεσία που να το λέει αυτό? γνωρίζεις κάτι?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.