Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kanar

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ναι άλλα και τα ζνχ που γύριζε με μία τρίοδη? αυτό που προτείνετε αν καταλαβαίνω σωστά είναι πρωτεύον κύκλωμα με θέρμανση δοχείου διαστολής και δευτερεύον απο το δοχείο διαστολής στην ενδοδαπέδια. για να έχω όμως και ζεστά νερά χρήσης χρειάζεται και άλλος κυκλοφορητής και τροποποιήσεις, δηλαδή δεν αρκούν τα 500 ευρώ που καταναλώνω εγώ τον χρόνο όπως είμαι τώρα.
  2. καλημέρα, και τι γίνετε με την εξωτερική αντιστάθμιση που έχω τώρα?
  3. καλημέρα και sorry για την καθυστέρηση, και αν η carrier προδιαγράφει περισσότερη παροχή τι λύσεις υπάρχουν? υπάρχει για παράδειγμα τρόπος να μπει extra κυκλοφορητής στην εγκατάσταση αφού υπάρχει ήδη ο κυκλοφορητής της αντλίας?
  4. καλημέρα, έχω τοποθετήσει αντλία θερμότητας carrier 12kw με ενδοδαπέδια θέρμανση απο το 2013. η ροή του νερού ήταν 26 l/min σύμφωνα με τους μετρητές( δεν ξέρω πόσο αξιόπιστοι είναι) που έχει κάθε σωλήνας στο κολεκτερ της ενδοδαπέδιας. μετά την τοποθέτηση φίλτρου μαγνητών στο σύστημα έχει πέσει η ροή σε 19 l/min. θα έχω πρόβλημα? υπάρχει λύση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.