Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Haido Panaretou

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Haido Panaretou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις και τις απόψεις σας. Εγώ ήδη ζήτησα τη μελέτη και την άδεια, καθώς και αποζημίωση για τη ζημία στο όχημά μου. Θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη.
  2. Το κράσπεδο είναι όντως μη ορατό, βρίσκεται ουσιαστικά κάτω από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και δεν εξαρτάται ούτε από την αντίληψη ούτε από την ικανότητα του οδηγού, σε διαβεβαιώ. Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε από τη θέση του οδηγού. Αυτό που ρώτησα είναι αν γνωρίζετε τι προβλέπεται για τις προδιαγραφές κατασκευής των διαχωριστικών λωρίδων σε σταθμούς αυτοκινήτων. Νομίζω πως ο Directionless αντιληφθηκε πλήρως το ερώτημα.
  3. Σε ελεύθερο πάρκινγκ που εξυπηρετεί κυρίως πελάτες γνωστής αλυσίδας super market, είχα πρόσφατα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου. Στο πάρκινγκ υπάρχει διαχωριστικό κράσπεδο ύψους 15 εκ και πλάτους 10 εκ περίπου, κατά μήκος δύο σειρών στάθμευσης των αυτοκινήτων, μη ορατό από τη θέση του οδηγού. Ξεκινώντας το αυτοκινητό μου καβάλησα το κράσπεδο αυτό, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στους μασπίεδες, στο κάτω σύστημα και φθορές στα λάστιχα. Η κατασκευάστρια εταιρεία με την οποία επικοινώνησα με διαβεβαίωσε πως έχει γίνει μελέτη και πως το πάρκινγκ ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ασφάλειας. Γνωριζει κάποιος αν προβλέπονται τέτοιες κατασκευές αντί για διαγράμμιση;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.