Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

fotisdion

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος ΗΥ & Πληροφορικής

fotisdion's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. χμμμ εχω μπερδευτει λιγο. Θα το ψαξω και αλλο, αν καποιος αλλος εχει παρει αυτο το δανειο ας το επιβεβαιωσει αν μπορει.
  2. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω αν επαιξε ρολο αυτο. Δηλαδη παλια επιτρεπόταν και για μηχανικους αυτο το δανειο;
  3. Τελικα μου απάντησαν στο http://www.ukfc.gr και μου ειπαν πως δεν γινεται να το λαβω, Επίσης βρηκα και το αυτο το λινκ που λεει το ιδιο. Ευχαριστω για την βοηθεια παντως.
  4. Εκανα λαθος και εγραψα αγγλια, εννοω γενικα Ηνωμενο Βασιλειο, ξερω οτι μερικα προγραμματα ειναι δωρεαν αλλα υπαρχουν και αλλα εξοδα πχ στεγαση, φαγητο κτλ και θα βοηθουσε πολυ το δανειο.
  5. Καλησπέρα, Βρίσκομαι κοντά στο τέλος των σπουδών μου στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ της Πάτρας και ενδιαφέρομαι να κάνω μεταπτυχιακό στην Αγγλία με την βοηθεια του δανείου των 10.000 λιρών. Και ενώ έψαχνα στο ιντερνετ είδα οτι αυτοί που είναι κάτοχοι μάστερ δεν έχουν την δυνατότητα να λάβουν αυτο το δάνειο. Απ' οτι ξέρω το διπλωμα σε 5ετη σχολές ισοδυναμεί και με μάστερ. Επομένως, δεν έχω την δυνατότητα να λάβω αυτό το δάνειο; Ή δεν αναγνωρίζουν αυτοί το δικό μας πτυχίο σαν μάστερ; Εψαξα στο φορουμ αλλά δεν βρήκα απάντηση επίσης έστειλα και σε συμβουλευτικές υπηρεσίες αλλά και εκεί τίποτα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.