Μετάβαση στο περιεχόμενο

AnotherEng

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by AnotherEng

  1. Συνάδελφοι για διαγραφή από το ΕΤΕΑΕΠ υπάρχει κάπου ηλεκτρονικά η αίτηση? Με ενημέρωσαν επίσης ότι πρέπει να τους στείλω την παύση εργασιών από ΔΟΥ. Έχουν ζητήσει σε κάποιον άλλο κάτι περισσότερο? Επίσης μου είπαν οτι η διαγραφή γίνεται κανονικά μέσω email.
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να εργάζεται στο Chemnitz(Γερμανία)!
  3. @lefe ευχαριστώ πάρα πολύ! Άλλη μία ερώτηση.....ψάχνοντας τον μέσο μισθό ανά πόλη στα γνωστά site πχ payscale έπεσα σε αποκλίσεις πχ για Βέρνη βρήκα 66κ και 72κ.....τι μπορώ να θεωρήσω αξιόπιστο για αρχή?
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα!!! Γνωρίζει κανείς πως υπολογίζονται τα καθαρά έσοδα αναφορικά με το μισθό στην Ελβετία? Δηλαδή όταν βλέπω ένα μισθό της τάξης των 90k.....τι μένει καθαρά....και τι πάγια έξοδα περίπου υπάρχουν?
  5. Ναι ναι @tzitzikas στο βασικό του ανειδίκευτου δηλαδή κάτω από 450 καθαρά αναφερόμουν..... και όπως το λες πλέον κοιτάω για έξω. Η εμπειρία που αναφέρεις είναι το ουσιαστικότερο κομμάτι και καθοριστικό και στη δική μου περίπτωση
  6. Συνάδελφοι καλησπέρα! Θα παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου. Δυστυχώς λόγω ανάγκης δέχτηκα θέση με καθαρές αποδοχές ΚΑΤΩ από το βασικό μισθό με τα κλασσικά αφηγήματα για έλλειψη εμπειρίας, αλλά τελικά την παράτησα και πλέον ξαναψάχνω μιας και το συμφωνημένο ωράριο πήγε περίπατο και δεν πήρα και εμπειρία...... ξεφτίλα
  7. dragonver ευχαριστώ πάρα πολύ, δε το γνώριζα το site!!!
  8. Συνάδελφοι καλησπέρα! Είμαι νέος Πολιτικός Μηχανικός με Β2 στα Γερμανικά και μικρή εμπειρία στον τομέα.....κυρίως αυθαίρετα(δε ξέρω αν έχει καν νόημα να το βάλω στο βιογραφικό μου). Θέλω να ρωτήσω τι χρειάζεται γενικά κανείς εκτός από μπάτζετ και γλώσσα για να βρει δουλειά Γερμανία ή Ελβετία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.