Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

GiannosM

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GiannosM

  1. Παιδιά για το πιο πάνω θέμα έχω στερέψει από ιδέες, παρακαλώ βοηθήστε. Πρέπει να εγκαταστήσω σύστημα ΖΝΧ το οποίο πρέπει να έχει τις εξής ιδιαίτεροτητες -Σημεια λήψεις: ντους, νιπτήρας, νεροχύτης. Θα ενωθεί στο διανομέα -Αφθονη παροχή νερού τουλάχιστον 7lt/min. Σε μεγάλη πίεση τουλάχιστον 2bar. Άμεση απόκριση - να δουλεύει με ηλεκτρισμό. Να είναι αυτόνομο. Για διαμέρισμα πολυτελείας. -
  2. Αγαπητοί συνάδελφοι μπορείτε να μου δώσετε τις ιδεες σχετικά με παραγωγή ΖΝΧ για 16 αυτόνομα στουντιο, τα οποία θα πρέπει να λειτουργούν αυτόνομα, να εχουν παροχή νερού μινιμουμ 7λτ/μιν και μινιμουμ πιεση 4 μπαρ.
  3. Καλημέρα σας, Μπορεί κάποιος να μου πει απο που μπορώ να βρώ τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα μηχανολογικών εγκαταστάσεων για HVAC?
  4. Παρουσιάζεται πρόβλημα στην ενδοδαπέδια θέρμανση με Heat Pump και Hydrobox. Το manifold παροχής είναι σε θερμοκρασία γύρω στους 40C ενω της επιστροφής είναι κρύο γύρω στους 10-15C. Τι μπορεί να συμβαίνει?
  5. Ενδιαφέρομαι να δημιουργήσω μια βάση ώστε να ξεκινήσω με μηχανολογικές μελέτες HVAC, ανελκυστήρα, πισίνας κτλ any guidelines πως ξεκινώ;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.