Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δήμητρα Στεφανοπούλου

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Δήμητρα Στεφανοπούλου's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δημήτρη σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παραθέτω παρακάτω τις λεπτομέρειες που χρειάζεσαι χρησιμοποιώντας το κείμενό σου: διαμερισμα εμβαδου.121.76τμ ( εμβαδό 94.85 +ημιυπαίθριος 26.91=σύνολο 121.76τμ) εκ των οποίων τα 2,6 στον κοινόχρηστο χώρο στην είσοδο του διαμερίσματος) δεν λες ποιος διαμενει εκει και με ποιον τιτλο εχεις το 75% και ο αλλος το 25%. (είναι κενό επί του παρόντος, 75% δική μου ιδιοκτησία, 25% άλλοι 6 συγγενείς συνιδιοκτήτες που δεν είμαστε σε αντιπαράθεση!). εχει επεκταθει στα κοινοχρηστα κατα 2,6τμ [πού?] στην είσοδο του διαμερίσματος από κατασκευής αλλά στους 4 από τους 5 ορόφους της πολυκατοικίας). υπαρχει συσταση ΟΙ (έχει σύσταση ΟΙ και δεν φαίνονται αυτά τα τετραγωνικά στη σύσταση δηλαδή το διαμέρισμα φαίνεται ως 94.85τμ). Οι υπόλοιποι 17-20 συνιδιοκτήτες συμφωνούν (άνω του 51%) αλλά δεν έχουν φορολογική ενημερότητα για να γίνει η τροποποίηση. (αρχική υποβολή τακτοποίησης με τον Ν.4173 χωρίς όμως έκδοση της βεβαίωσης) τακτοποιεις με το 98 παρ. 4 (αυτό είναι άλλο άρθρο από το επίμαχο να υποθέσω θα το εξετάσω) Διαμενεις πληρωνοντας αποζημιωση χρησης για το 25% που εχει ο αλλος (δεν είναι και ότι καλύτερο εάν θέλεις να κάνεις ανακαίνιση ειδικά). Μεταβιβαζεις με πλειστηριασμο όλου του διαμερισματος, μετα απο αγωγη διανομης, (αυτό θα το δώ και ευχαριστώ για την επιλογή όμως μπορεί να πάρει και καμια δεκαετία λέγω εγώ τώρα χωρίς να γνωρίζω :). εκτος αν συμφωνειτε και οι δυο σας να το πουλησετε. (και αυτό επίσης μάλλον θα είναι μια επιλογή πολύ πιθανή στο τέλος αλλά και αυτή πολύπλοκη...και όλα αυτά για ένα άρθρο που δημιουργήθηκε χωρίς να μελετηθεί από τους ειδήμονες....
  2. Καλημέρα σε όλους τους ειδικούς επί του θέματος... Υπάρχει κάποια εξέλιξη με το άρθρο 98 παρ.5 για το οτι ναι μεν γίνεται υπαγωγή του κοινόχρηστου χώρου αλλά δεν μπορείς να προχωρήσεις σε ενσωμάτωση του χώρου στην ιδιοκτησία σου; Τι σημαίνει αυτό...ΟΚ μπορώ να το νομιμοποιήσω όμως πως μπορώ να αγοράσω το υπόλοιπο 1/4 που δε μου ανήκει; Δεν μπορώ ούτε να εκμισθώσω το 75% ενός διαμερίσματος (άσε που δε με ενδιαφέρει να μείνω θέλω) αλλά ούτε να "ξεφορτωθώ" το 75% ενός διαμερίσματος. Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί βρίσκομαι σε τέλμα με την περίπτωση αυτή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.