Μετάβαση στο περιεχόμενο

topo3

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

topo3's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, μια ερώτηση και απο μενα. Εντός οριών οικισμού κατω των 2000, χωρις ΓΠΣ και χωρίς ρυμοτομικο , επι β Εθνικού δικτύου , έχω οικόπεδο με υφιστάμενο κτίσμα (με οικοδομική άδεια). Για συνεργείο θα χρειαστεί εγκριση εισόδου εξόδου ? Και αν όχι (υπάρχει απαλλαγή? )σε ποιον νομο αναφέρεται αυτο για να το παω στον αρμόδιο υπάλληλο που με ταλαιπωρεί..Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα, μαια ερώτση και απο μενα. Εντός οριών οικισμού κατω των 2000, χωρις ΓΠΣ και χωρίς ρυμοτομικού , επι β Εθνικού δικτύου , έχω οικόπεδο με υφιστάμενο κτίσμα (με οικοδομική άδεια). Για συνεργείο θα χρειαστεί εγκριση εισόδου εξόδου ? Και αν όχι (υπάρχει απαλλαγή? )σε ποιον νομο αναφέρεται αυτο για να το παω στον αρμόδιο υπάλληλο που με ταλαιπωρεί..Ευχαριστώ!
  3. Οσον αφορά το άρθρο 8 , ναι ειμαι στην παραγραφο 2. Το θεμα ειναι με τις αποστάσεις τι ισχύει και απο που προκύπτουν. Ουσιαστικά ψάχνω να βρω τι ισχύει με τις αποστάσεις που πρέπει να τηρηθουν απο β εθνικό δίκτυο , σε περιοχή εντος εγκεριμένου ρυμοτομικού σχεδίου. Στο πδ διαταγμα του 209/ 1998 ,αρθρο 2 παραγραφος 2 , αναφερετε σε περιπτωσεις "περιοχές μέσα στα όρια οικισμών προϋφισταμένων του 1923, χωρίς εγκεκριμένο σχέδιο πόλης ή μέσα στα όρια οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων οριοθετημένων σύμφωνα με το από 24-4-85 Π.Δ. (ΦΕΚ181/Δ/85) όπως ισχύει". Απο οτι καταλαβαίνω , εντος εγκεριμένου σχεδιου πολεως, ειναι αλλη περίπτωση. Δεκτη καλθε βοήθεια.
  4. καλησπέρα το εξης θέμα: Exω ιδιοκτησία εκτός σχεδίου (εναντι του σχεδίου στο όριο αυτού-αρθρο 8 νοκ π 2) . Ο δρόμος που έχω πρόσωπο είνα Β εθνικό δίκτυο. Το ρυμοτομικό ειναι του 1933. Η γραμμή δόμησης (απόσταση από όριο ή άξονα εθνικης οδού) ποσο είναι και απο ποια νομοθεσια προκύπτει ? Προφανώς δεν ειναι 45μ απο τον αξονα της εθνικής. Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα, έχει βρει κανείς λύση για Windows 10? Μόλις άλλαξα pc και δεν μπορώ να τον εγκαταστήσω με τίποτα. 🤔
  6. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το site? έχουν κάνει αλλαγές?
  7. Καλημέρα την φάγατε την κυρία. προφανώς με τόσο φόρτο εργασίας βρήκε τώρα την ευκαιρία να απαντήσει. Το πιο σωστό κατ'εμε ειπώθηκε παραπάνω : Πάντα θα υπάρχει κάποιος "συνάδελφός" (μπορεί και ΑΤΜ-μη γελιόμαστε) ο οποίος θα έχει κάνει ή όχι κάποια μετατροπή συντεταγμένων στο κουτουρού , ωστε να έχουμε εμείς οι υπόλοιποι που τρέχουμε να βρούμε τριγωνομετρικά , δουλίτσα. Και μια απάντηση προς την κα από εμένα ως αναφορά το κτηματολόγιο και το "τελος" των τοπογράφων : Πάλι καλά που έγινε το θεάρεστο αυτό έργο της κτηματογράφισης στην Ελλάδα (όπως πολύ ωραία έγινε) ώστε να μπορούμε εμείς οι φτωχοί το πνεύματι να κάνουμε ΔΓΜ μέχρι να αποδημήσουμε σε τόπο χλοερό όπου όλου θα ειναι μετρημένα στην ακριβεία. Περιμένω με αγωνία τον jojo να κατέβει από τα βουνά αλαλάζοντας και κραδαίνοντας τα κοντάρια του . 😀
  8. Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα..μάλλον έχει πέσει κάνας σερβερ και απλά οι δημόσιοι υπάλληλοι που τον φροντίζουν κάνουν διακοπές ιουλίου.
  9. ElearningClass: Από το πρωί παλεύω να συνδεθώ ,περισσότερο για χόμπι ή για να ρίξω το σύστημα. Οταν συνδέομαι και πηγαίνω στην ενότητα που έχω διαλέξει , μου βγάζει το εξής : You can not enrol yourself in this course. ή Δεν μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το μάθημα. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό ? *έλαβα και ενα email απο το ΚΕΚ που έχω επιλέξει ,να κάνουμε υπομονή κτλπατλπα.
  10. Καλημέρα στους τηλε-συναδέλφους. Προφανώς ισχύει το ωρολόγιο πρόγραμμα ,δεν με αφήνει να μπώ στα μαθήματα. Της θειάς τους του περίπτερο μέρες που είναι.
  11. Αν κατάλαβα καλα...μιλάω για elearning , είτε δεις 500 φορές την νομοθεσία για το φυτοπλαγκτον είτε όλα τα μαθήματα, απλά μετράει το σύνολο ωρών που είσαι online?
  12. Παντως το elearning είναι μια τραγωδία. Δούλεψε 8 το πρωί μέχρι 9 και κατι, και μετα ξανα έπεσε. Και να θέλεις να παρακολουθήσεις είναι μη πραγματοποιήσιμο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.