Μετάβαση στο περιεχόμενο

aalexan

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

aalexan's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Eυχαριστω για την απαντηση. Μηπως μπορω αυτη την αλλαγή χρήσης να την κανω με ενημερωση άδειας? δεδομένο ότι Το άρθρο 5 του Ν.4067/2012 αναφέρει επακριβώς στην παράγραφο 2 τα ακόλουθα: "Χώροι για τους οποίους έχει χορηγηθεί άδεια δόμησης με συγκεκριμένη χρήση, μπορούν να μεταβάλουν τη χρήση τους, εφόσον η νέα χρήση προβλέπεται από τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις και οι προϋποθέσεις για τη νέα χρήση καλύπτονται από τις προϋποθέσεις επί μέρους μελετών που πληροί η υφιστάμενη χρήση. Στην περίπτωση αυτή απαιτείται ενημέρωση της Ταυτότητας Κτιρίου και δεν απαιτείται έκδοση άδειας δόμησης".
  2. Παρακαλώ να κανω μια ερωτηση. Προτιθεμαι να κανω αλλαγη χρηση σε απο ισογειο καταστημα σε θεση σταθμευσης σε οικομη με αδεια του 1969. Συμφωνα με το Ν.4495 αρθρο 36 παρ. 3 εδ. στ, οι αλλαγες χρησης εντασσονται στις οικοδομικες αδειες κατηγοριας 3. Το πιο σχετικο στο συστημα του ΤΕΕ ειναι ειναι η Οικοδομική άδεια Κατηγορίας 3 με Ισχύουσα Έγκριση Δόμησης ν.4030/2011 αλλα στη δικη μου περιπτωση η αρχικη αδεια ειναι του 1969 και δεν ειναι σε ισχυ. Ποια ειναι η ορθη επιλογη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.