Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Gianpe

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Gianpe's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Άρα για να ξεκινήσω ,παίρνω το τοπογραφικό και γυρνάω γραφεία πολιτικών μηχανικών για να πάρω προσφορές?Ποια είναι η διαδικασία?Από που ξεκιναώ??
  2. Με τέτοια τιμή πιο πολύ για λιγότερα τετραγωνικά θα πήγαινα...παρά για περισσότερα λόγω ΝΟΚ ..Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου..
  3. Καλησπέρα,είμαι νέος στην ομάδα και χωρίς γνώσεις πάνω στο θέμα,γι'αυτό θα ήθελα και τη βοήθειά σας.. Έχω ενα οικόπεδο στην αττική και θα ήθελα να χτίσω μονοκατοικία.Έχω για προυπολογισμό ενα Χ ποσό και δε μπορώ να ξεφύγω και πολύ,οπότε η ερώτηση μου είναι αν θα μπορέσω να χτίσω ή όχι..πόσο παει περίπου το τετραγωνικό με μέτριας ποιότητας υλικά,με έξοδα για την άδεια,την αμοιβή του μηχανικού,το φπα,το ΙΚΑ,τα κουφώματα,θέρμανση,μπάνια ,συνδέσεις με ύδρευση ,αποχέτευση (όλα δηλαδή,με το κλειδί στο χέρι που λένε) κτλπ κτλπ...Ξέρω οτι δεν είναι δυνατόν να απαντηθεί μια τέτοια ερώτηση,απλά για να μπορώ να υπολογίσω αν μπορώ να το ξεκινήσω ή δε με παίρνει!!Μπορώ να χτίσω max 180 m2 με υπερυψωμένο ισόγειο(80-100μ2) και πρώτο όροφο(70-80μ2),καθώς και υπόγειο για γκαράζ κτλπ (περίπου 80-100 μ2)... Ξεκινάω απο μηχανικό ή αρχιτέκτονα? Ευχαριστώ για το χρόνο σας,και περιμένω απαντήσεις και γνώμες απο γνώστες και μη..!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.