Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ραμας

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Την αλλη εβδομάδα θα παει ο μηχανικός του δικηγορικού Γραφειου στην υδομ.Επλιζω να μην το εχει τραβήξει γιατί ειναι ηδη έκθετος....
  2. Οι εν δυνάμει ....Το γνωρίζω Το αν απαιτείται....Ειναι κατάστημα.Είναι μισθωτής είμαι εκμισθωτής.Για να προβει σε ενέργειες άδεια νομιμοποιησης-δομησης πρέπει να το γράφει ή το συμβόλαιο - μισθωτήριο δηλαδή να έχει νόμιμο δικαίωμα από εκεί ή να του εχω δώσει υπεύθυνη δήλωση.Πράγμα που δεν ισχύει. Εδώ χωρίς ....Εχεις δίκιο Για να απαντήσει...Εχει γίνει ερεύνα απο τον μηχανικό τα πράγματα είναι απλά .Εχει πράξει σαφή πολεοδομική παράβαση επι του μισθίου σύμφωνα με την άδεια σχέδια του μαγαζιού κτιρίου.Η παράβαση δεν βρίσκεται σε κοινόχρηστο κοινόκτητο χώρο αλλά είναι επι του μισθίου.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση είναι νομιμοποίηση-αδεια δόμησης σε αυθαίρετη κατασκευή που υπολογίζεται με αναλυτικό.Έχω βάσιμες υποψίες ότι κάποιος για να γλυτώσει παρα πολύ σοβαρά μπλεξίματα ενήργησε χωρίς την έγγραφη άδεια μου.Αν όντως το έχει κάνει θα τραβήξει ποινικά και ίσως βρει τον μπελά του και ο μηχανικός του.Αυτός που το εκανε δεν είναι ιδιοκτήτης και δεν είναι για 4178 η 4495 καθώς προκειτε για παράβαση μετά το 2011.
  4. Καλησπέρα υπάρχει κάποιος τρόπος Ιδιώτης να ελέγξει αν έχει υποβληθεί αίτηση για άδεια δόμησης-νομιμοποίησης( πρόκειται για νομιμοποίηση αυθαίρετης κατασκευής) για συγκεκριμένη διεύθυνση και δήμο.Δηλαδή είναι υπό έκδοση.Δηλαδή Όχι εγκεκριμένη ή εκδομένη .Υπάρχει κάποιος τρόπος αναζήτησης ή πρέπει να να πάω στην πολεοδομία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.