Μετάβαση στο περιεχόμενο

Stagia2018

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Stagia2018's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα οπότε δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό των στύλων. Βέβαια εκεί για να κτίσει κάποιος πρέπει να αφήσει 5 μέτρα πρασιά. Τι να πω? Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  2. Πριν το κτηματολόγιο δεν είχαμε ιδέα για δουλείες. Η ΔΕΔΔΗΕ δεν μου απάντησε ακόμα. Τέλος πάντων, όλα εκεί τα οικόπεδα γύρω είναι κτισμένα και κάποια με ελάχιστη πρασιά και απόσταση ασφαλείας
  3. Όχι δεν είναι μεταλλικοί πυλώνες. Είναι με τσιμέντο. Αυτό με ρώτησε και η ΔΕΔΔΗΕ. Αν είναι μεταλλικοί. Θα πάνε για επιτόπια έρευνα γιατί λογικά είπαν είναι χαμηλής τάσης και είναι στην δικαιοδοσία τους. Αν ήταν υψηλή θα αφορούσε άλλο τομέα. Όσο για τον μηχανικό μας είπε θα το ψάξει εκτενέστερα αλλά λόγω του ότι για να κτίσεις πρέπει να αφήσεις 5 μέτρα πρασιά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν μου απαντήσουν από την ΔΕΔΔΗΕ θα το αναρτήσω για να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται.
  4. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω τι τάση είναι. Άσχετη γαρ. Στην γωνία του οικοπέδου υπάρχει κολώνα. Όμως έχετε δίκιο. Θα επικοινωνήσω με τον μηχανικό και την ΔΕΔΔΗΕ.
  5. Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να πουλήσω μέρος ενός οικοπέδου που έχω στην κατοχή μου με σύσταση καθέτου ιδιοκτησίας. Δεν το είχα προσέξει πριν αλλά στο απόσπασμα του κτηματολογικού διαγράμματος λέει και για Δουλείες. Δουλειούχος η ΔΕΗ. Για την ακρίβεια λέει "Περιορισμένη Προσωπική Δουλεία" "Διηνεκές" Δουλεία Διελεύσεως Εναέριας Γραμμής Δεη με απόφαση 401 20/11/1940. Τα καλώδια δεν περνούν μέσα από το οικόπεδό μας αλλά πάνω από το πεζοδρόμιο. Θα υπάρχει πρόβλημα για τον μελλοντικό αγοραστή στο να οικοδομήσει? Ελπίζω να γνωρίζει κάποιος και να μπορέσει να μου απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.