Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

odigos12

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. o dimitris λεει εφετειο... εγω λεω κι αιτηση θεραπεις να κανεις ποιος να αλλαξει αποψη ? το συποθα?
  2. Καλη ανασταση φιλε μα με αφησες στη μεση ..ψαχνω και δεν μπορω να βρω ακρη με τον 942/2015 που μου ειπες..βοηθησε με λιγο

    1. dimitris GM

      dimitris GM

      η 942/15 ειναι απόφαση..... το λεω καθαρα

      Ακομα δεν πηγες σε δικηγορο;

       

  3. καλο πασχα να ευχηθω και καλη ανασταση...παρακαλω την βοηθεια σας ποιο ειναι το επομενο οργανο της διοικησης να προσφυγω μετα απο την αποφαση ΣΥΠΟΘΑ Β της περιφερειας μου που απερριψε προσφυγη μου σχετικα με αυθαιρετη κατασκευη σε δωμα?

  4. Μετα απο αποριψη της προσφυγης μου στο ΣΥΠΟΘΑ Β  το επομενο οργανο ειναι το ΠΕ ΣΥΠΟΘΑ? και πως παω σε αυτο? ευχαριστω

     

    1. Show previous comments  5 more
    2. odigos12

      odigos12

      ευχαριστω προκαταβολικα .καλη ανασταση ευχομαι

       

    3. odigos12

      odigos12

      φιλε δημητρη κατι λαθος εκανες  942/2015   ο 4495/17 σαν να μην ταιριαζουν οι ημερομηνιες

       

    4. odigos12

      odigos12

      ενημερωσε με παρακαλω..

  5. Συγχαρητηρια γαι το φορουμ .θα θελα να πληροφορηθω ποια ειναι η διαδικασια προσφυγης στο ΣΥΠΟΘΑ για προσφυγη και ποιο το παραπανω διοικητικο οργανο μετα το ΣΥΠΟΘΑ?
  6. Σε οικοδομη που στον τελευταιο οροφα στο αρχιτεκτονικο σχεδιο υπαρχει διαμερισμα και το υπολοιπο στεγη..η στεγη του υπολοιπου δεν κατασκευαστηκε κι εκει ο ιδιοκτητης και κατασκευαστης εκανε αυθαιρετο δωμα..πως θα υπαχθει στο Ν4495/17?
  7. Σε οικοδομη που στον τελευταιο οροφο στο αρχιτεκτονικο σχεδιο υπαρχει διαμερισμα και το υπολοιπο στεγη...η στεγη του υπολοιπου δεν κατασκευαστηκε κι εκει ο ιδιοκτητης και κατασκευαστης εκανε αυθαιρετο δωμα....πως θα υπαχθει στο Ν4495/17?
  8. λαθος εκφραση...συγνωμη. το κοματι της στεγης δεν εχει κατασκευαστει κι εκει εγινε η κατασκευη της αυθαιρεσιας..
  9. αυθαιρετη κατασκευη ..σε κοινοχρηστο κομματι στεγης που δεν κατασκευαστηκε μπορει να υπαχθει στον νομο? Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
  10. Δηλαδη εαν ισχυει το α) της 5 παραγραφου πρεπει να υπαρχουν το ακαι β της 6 παραγραφου σωστα?η αν το β) της 5 αντιστοιχα το α και β της 6? ναι γιατι διαβαζοντας τον 4546/18 δεν τροποποιει την 6 παραγραφο Ειναι ετσι δημητρη?
  11. Ευχαριστω μα διαβαζοντας ξανα και ξανα τα αρθρα εχω την εντυπωση οτι .η παραγραφος 6 συμπληρωνει την 5? η την επεξηγει?
  12. τελικα εχει βγει καποια ερμηνευτικη εγκυκλιο οσον αφορα τις παραγραφους 5,6,7 του αρθρου 98 του νομου 4495/17? Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να περιγράφουν με σαφήνεια το αντικείμενο και να μην είναι αόριστοι. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Όλα τα σχετικά μηνύματα συγχωνεύτηκαν στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.