Μετάβαση στο περιεχόμενο

Manosdog

Members
  • Περιεχόμενα

    36
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Manosdog's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Οχι φιλε ακομη τιποτα..Ευχαριστώ για την πληροφορηση
  2. Φιλε fotis1234 συγχαρητηρια για την επιτυχία σου!!
  3. Εγώ παίρνω τηλέφωνο σχεδόν κάθε μέρα από αρχές Δεκεμβρίου..και κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια..τι να πω? Μακάρι να ήρθε η ώρα..Σήμερα απ ότι μαθαίνω απο εσάς εδώ μέσα έγινε επιτέλους το ΔΣ όποτε από αύριο κιόλας όλα είναι πιθανά.
  4. Εμένα μου το λένε αυτό στο τηλέφωνο 3 μήνες τώρα...ελπίζω να βοήθησα.
  5. Οκ ναι, εννοουνται σιγουρα απλα και γω ψαχομαι και ανυπομονω να δω τι θα γινει τελικα. Με εχει κανει η κατασταση ετσι..το καλο ειναι οτι καταλαβαινομαστε..Οταν εχεις κατι,εδω ειμαστε.
  6. Λεω εγω τωρα...και παντα καλοπροαιρετα. Μηπως και ολες οι αλλες πληροφοριες που εχεις για τους λογους που ανέφερες δεν ισχυουν?γιατι μου φαινεται δυσκολο ενας απλος υπαλληλος να μπορει να εχει τοσες σοβαρες πληροφοριες με λεπτομερειες. Ξανα λεω οτι, οτι γραφω το γραφω καλοπροαιρετα..καταλαβαινεις..
  7. Ναι ειμαι ψηλα (πρωτη 15) ευκολα. Το θεμα ειναι οτι αν υπαρχουν τρυπες οπως λες θεσσαλονικη τοτε λογικα θα σε παρουν εκει οποτε μπορει να μην γνωριστουμε ποτε. Απο την αλλη το καλο ειναι οτι δεν θα χρειαστεις σπιτι Αθηνα (ελευσινα) ουτε μετακινησεις ουτε περιττα εξοδα και ταλαιπωρια. Περιμενω νεα σου γιατι εγω απο μονος μου δεν βλεπω να εχω.
  8. Πολυ ωραια φιλε fotis1234 και να ξερεις εκτιμω πολυ τον τροπο σου! Συμφωνω και γω σε ολα μαζι σου! Μακαρι να βγουν ολα αυτα αληθινα!
  9. Ωραια ειναι ολα αυτα που γραφεις αλλα πραγαματικα δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η οχι γιατι απ οτι καταλαβα παιζονται πολλα παιχνιδια στο παρασκηνιο. Αν οντως ισχυει αυτο με την θεσσαλονικη λογικα για σενα ειναι διπλο καλο και διπλη επιτυχια!!!Παντως οτι γραφεις εδω μας βοηθαει πολυ.
  10. Καλημερα fotis1234. Κοιτα, και πολυ καλη θεση εχω στην καταταξη των γραπτων και πολυ καλη βαθμολογια εχω στην συνεντευξη κατα την ομολογια των ανθρωπων που ηταν εκει,μαλιστα μου κανανε αρκετες και δυσκολες ερωτησεις. Μπορει να τους εκανε εντυπωση η αρκετα μεγαλη εμπειρια που εχω σε παρομοια δουλεια. Και γενικα μου ειχαν πει πραγματικα πολυ καλα λογια. Τωρα τι να σου πω??μεχρι να παρουν τα τηλεφωνα στο δικο μου το μυαλο δεν αλλαζει τιποτα και τιποτα για τον εαυτο μου μιλαω παντα δεν ειναι σιγουρο.οποτε αναγκαστικα περιμενω.ειναι η δικη μου οπτικη και μιλαω παντα για μενα, μην παρεξηγηθω. Οτι εργαψα εγω ειναι απο πληροφοριες μεσα απο το σωματειο μεσο κους κους ελπε. Αλλα οπως εγραψα ηταν εκτιμησεις αρχικες τον νοεμβριο. Μεχρι εκει ομως δεν ξερω εγω κατι παραπανω. Τωρα για τα 40 ατομα που λες εγω δεν ακουσα κατι.και ειναι λιγο δυσκολο διοτι η αρχικη εκτιμηση μονο για τους τεχνιτες συντηρηση μηχανοτεχνιτες ηταν 25 ατομα. Μου φαινεται δυσκολο για αλλες 5-6 προκηρυξεις να παρουν μονο 15 με 17 ατομα. Προκυπτουν απο το σωματειο μεσο κους κους ελπε τον νοεμβριο ομως απο τοτε μεχρι τωρα εγω δεν εχω καποια ενημερωση.μπορει απο τοτε να εχουν αλλαξει. Και Για την δευτερη ερωτηση σου ,Η καθε ειδικοτητα εχει την δικη της λιστα.
  11. Παιδια μην μπερδευομαστε. Μιλαμε μονο για τους τεχνιτες συντηρησης μηχανοτεχνιτες. Η αρχικη εκτιμηση για τους Χημικους ηταν 1 με 2 ατομα.Ηλεκρτ.μηχανικοι 4 .Μηχανολογοι μηχανικοι 8.και Χημικοι μηχανικοι 14.αυτες ηταν οι αρχικες εκτημησεις. Μπορει ομως να εχουν αλλαξει και αυτα απο τον νοεμβριο που ειχαν βγει. Σε ευχαριστω φιλε fotis1234 για την πληροφορηση αλλα δυστυχως δεν εχω κανεναν ουτε απο μεσα αλλα ουτε και απ εξω..οποτε αναμενω μεχρι τον Μαρτιο και βλεπουμε.
  12. Συγχαρητηρια fotis1234!!!αν εχεις κανενα νεο και για μας ενημερωσε μας μεσα εδω..μην μας ξεχασεις τωρα που το κατοχυρωσες(χιουμορ)
  13. Φιλε Kostantinos G .Μην μπερδευεσαι. Με τον fotis1234 μιλαμε για τους τεχνιτες συντηρηση μηχανοτεχνιτες..Οι δικες μου πληροφοριες ειναι οτι Η αρχικη εκτιμηση για τους ηλεκτρολογους ηταν 9 ατομα και για τους οργανων ηταν 11ατομα. Απο τον νοεμβριο ομως μεχρι τωρα μπορει να εχουν αλλαξει και αυτα. Δεν ξερω τιποτα περισσοτερο για αυτες τις προκηρυξεις γιατι εγω ειμαι στους μηνανοτεχνιτες. Παντως μην μπερδευεις τις προκηρυξεις μεταξυ τους
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.