Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Effie Piplikatsi

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Effie Piplikatsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ο ανιψιος τωρα θελει να χτισει στο δικό του κομμάτι. το ερωτημα εινα αν μπορει στο να χτισει επιπλεον απο τα επιτρεπόμενα, στο δικό του κτίσμα και οικόπεδο. Για αλλαγή σύστασης το γνωρίζω, απλά τα έξοδα και ο χρόνος είναι πολλά και πολύς. Η μεαβίβαση είναι μια λύση , μόνο σε περίπτωση που μπορεί να κτίσει στο δικό του κομμάτι. Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα σας, υπάρχει ένα οικόπεδο εντός σχεδίου με κάθετη ιδιοκτησία 50/50. Ο ένας (θείος) ιδιοκτήτης έχει χτίσει το μισό της επιτρεπόμενης δόμησης του. Ο άλλος (ανιψιός) που θέλει τώρα να χτίσει μπορεί να χρησιμοποιήσει από τα τετραγτωνικά που άφησε ο θείος? Π.χ αν το οικόιπεδο χτίζει 200τμ και σε κάθε ιδιοκτήτη αναλογούν τα 100 , ο ένας έχτισε τα 50τμ. Μπορεί ο άλλος να χτίσει αντί μόνο 100, 150τμ ? Θεωρητικά βάσει συμβολαίου (που όμως δεν αναφέρει την 50/50 δόμηση, μόνο την 50/50 ιδιοκτησία) όχι , αλλά μήπως υπάρχει τρόπος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν αναρτούμε το ίδιο ερώτημα σε παραπάνω από ένα θέμα καθώς δημιουργούμε σύγχυση στους συμμετέχοντες και διαμοιρασμό των απαντήσεών τους. Τυχόν όμοια μηνύματα θα διαγράφονται. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.