Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

lebil

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lebil's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Θεωρώ πως αερίζεται επαρκώς,συνήθως 15 λεπτά το πρωί,όταν όμως οι θερμοκρασίες πέφτουν αρκετά προσπαθούμε να μην παγώσει και το σπίτι.Όσον αφορά τις κρεβατοκάμαρες το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως όταν η εξωτερική θερμοκρασία πέφτει κάτω απο 4c κάτι που δεν είναι και σπάνιο για την περιοχή τις νυχτερινές ώρες.
  2. Καλησπέρα.Σε κατοικία κατασκευής του 2000 αντιμετωπίζω προβλήματα με υγροποίηση υδρατμών κυρίως στα αλουμίνια τα οποία είναι χωρίς θερμοδιακοπή αλλά και στα δομικά στοιχεία της κατοικίας που είναι αμόνωτα.Το σπίτι κατασκευάστηκε με διπλό τούβλο και dow ενδιάμεσα αλλά στα μπετά πιθανότατα δεν έχει τοποθετηθεί καθόλου μόνωση καθώς η θερμοκρασιακή διαφορά τους με ένα IR θερμόμετρο ξεπερνά του 6 βαθμούς.Το καλοριφέρ είναι ρυθμιζόμενο στους 17 για τις ώρες που λείπουμε και στους 19 όταν επιστρέφουμε. Οι υγροποιήσεις εκτός απο κουζίνα/μπάνιο είναι έντονες και στις κρεβατοκάμαρες όπου προτίθεμαι να αλλάξω τα κουφώματα σε συνθετικά ώστε να λύσω μέρος του προβλήματος και να περιορίσω τις απώλειες.Για να περιορίσω το φαινόμενο στους τοίχους σκέφτομαι και την λύση εσωτερικής μόνωσης 9mm αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι η ντουλάπα θα είναι ένα υποψήφιο μέρος υγροποιήσεων καθώς και οι δύο πλευρές της εφάπτονται πάνω σε θερμογέφυρα.Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας για το αν η εσωτερική θερμομόνωση θα μπορούσε να λειτουργήσει αποτελεσματικά.Η λύση της εξωτερικής μόνωσης που λογικά θα είναι και η πιο αποτελεσματική προς το παρόν δεν είναι εφικτή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.