Μετάβαση στο περιεχόμενο

Xaris cowboys

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ευχαριστώ πολύ! Ειμαι ανοιχτός σε οποία, συνβουλή, γνώμη κτλ.
  2. Η διάφορα με όλα αυτά που αλλαξα στο σπίτι δεν υπήρχε .. τα λίτρα ήταν παρόμοια γιατί 97 λεπτά πέρυσι 99 φέτος.. μιλάω μόνο για ένα μήνα πχ το Νοέμβριο που ήταν παρόμοιος.. επίσης εχω μελέτη από "μηχανικό " το μόνο που μου είπε πάνε σε άλλο καύσιμο.. το θέμα ειναι όμως ότι δεν ειναι εκεί το πρόβλημα.. και άντε στην αρχή που ήταν το σπίτι γιαπή το κατανοώ αν και οόχι απόλυτα γιατί έχει πολλά σπίτια τέτοια στο χωριό αλλά δεν καταναλώνουν τόσο.. αλλά έλεγα τότε έκανα 2 ώρες για να πάρω 3 βαθμούς .. τώρα 45λεπτα τότε πριν προλάβει να κλείσε ξανά άναβε τώρα κρατάει κανένα 40α λεπτό.. αλλά καταναλώσει ίδια.. επίσης στο Οτο εχει τρύπες μου είπε ότι από κάτω δεν έχει τρελές απώλειες ..η ζέστη λέει 10% είναι από κάτω .. ο δεύτερος είπε άλλα .. τα σώματα αλλάχτηκαν το καλοκαίρι όπως προανέφερα.. και μπήκαν δίπλα σύμφωνα με την μελέτη του πρώτου και αφού είδε τον καυστήρα..
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο.. δεν τα έγραψα από την αρχή για να μην κουράσω.. παρέλαβα μια κατοικία 40 χρόνων περίπου.. όταν μπήκα είχε ξύλινα κουφώματα μονό τζάμι, πάτωμα μάρμαρο, από κάτω το σπιτι ανοιχτό περιμετρικά για να σωθεί από υγρασία.. ταβάνι ψευδοροφή και πάνω καλαμωτή.. και τώρα αρχίζουν όλα.. έρχεται χειμώνας και βάζω πετρέλαιο.. 300€ σε 15 μέρες στο 22, και να μην το καταλαβαίνουμε το 22 με τιποτε παρόλο που υπάρχει στο θερμόμετρο..ξεκινάω περνώ έναν υδραυλικό .. απάντηση φιλέ ήταν γιατί ειναι το πρώτο άναμμα.. 2ο 15ήμερο.. ξανά το ίδιο.. έρχεται .. α μου λέει το βρήκα.. άπειρος εγώ.. λέω τι έχουμε?? Λέει όλες η σωλήνες από τα σώματα ειναι χύμα και ειναι στο έδαφος το οποίο ειναι νωπό και κενό οπότε κάνει ρεύμα.. θέλω τόσο σου βάζω σωλήνες μονωμένους και τους καρφώνω έτσι δεν έχεις απώλειες το νερό και φτάσαμε στο 50% λέω οκ μέσα.. τελειώνει περνάν 15 μέρες και 300€ μάστορα τι έχουμε?? Αλήθεια μου λες? Αλλαγή στα σώματα.. όλα 3στηλα μετράει κτλ λέει αυτά.. λέω μέσα.. τελειώνει 15 μέρες 300€ δεν τον ξανά περνώ.. έρχεται μηχανικος μου βγάζει μελέτη.. ποσα τόσα.. τι φταίει.. όλα παλιά λέει.. κάποια πράματα στο σπιτι δεν γίνεται να τα αλλάξω όπως πχ να κάνω εξωτερικά μόνωση.. ε μου λέει θα φτάναμε στο 90% αλλά θα το κάνουμε έστω 50%. Καλοκαίρι.. όλα αλλαγή.. κουφώματα νταβάνι πετροβάμβακα γυψοσανίδα μόνωση .. πάτωμα το πιο χοντρό λαμινείτ τις αγοράς (θα είχα βάλει 2 πατώματα με τόσα λεφτά) αφού δεν πειράζουμε το μάρμαρο.. τέλος. Ξεκινάω Δεκέμβριο φέτος 15 μέρες 300 ευρώ.. 2 μηχανικος όλα καλά μέχρι εδώ αλλά κλείσε όσο μπορείς το κάτω μέρος του σπιτιού.. λέω οκ αλλά πρέπει παπιες τρύπες να μείνουν μου λέει δίκιο έχεις αλλά λίγες ίσα ίσα.. τελειώνω 15 μέρες 300 ευρώ.. πάω για καυστήρα.. μάστορας ειναι μικρός ο κυκλοφορητής λέω άλλαξε τον, 15 μερες 300 ευρώ έρχεται άλλος μεγάλος ο κυκλοφορητης .. οκ βάλε τον παλιό.. το έργο συνεχίζετε έτσι ακριβός έως σήμερα.. συγνώμη που κούρασα.. Πρόσθεσε ή διόρθωσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" (κάτω δεξιά). Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  4. Κάπου δεν έγινα κατανοητος.. τζάμπα και να εχω δώσει 8000 δεν πάνε μαζί.. απλα έβαλα στοπ.. λύση και έπειτα σιγουριά και μετα λεφτά πλεον..
  5. Γεια σε όλους! Και σας Ευχαριστω για την αποδοχη! Είστε η τελευταία μου βοήθεια πριν την μετακομίσει και κρεμισμα..εδώ και 3 χρόνια ξεκίνησα να μένω σε ενα χωριό κοντά στην Θεσσαλονίκη. Το σπιτι παλιό .. απο έμπειρο σε έμπειρο εχω φτασει να δώσω 8,000 χιλιάρικα να καταναλωνα 300€ παιτρελαιο κάθε 15 μέρες και μετα απο όλα παλι το ίδιο.. 3,700 την σεζόν περιπου.. έχουν μπει στο σπιτι μου 50 μάστορες .. ΣΟΣ!! Δέχομαι όλες τις ερωτήσεις σας για την βοήθεια μου..Ευχαριστω εκ των πρότερον !!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.