Μετάβαση στο περιεχόμενο

tsopi

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Συνάδελφοι μιλάμε για οικοπεδικό κλήρο τα οικόπεδα αυτά δόθηκαν απο το υπουργείο γεωργίας (υπερ Σ.Α.Α.Κ.). Οι μισοί υπάλληλοι λένε οτι η κατάτμιση είναι άκυρη και οι υπόλοιποι οτι με το Ν.1977 οτι ισχύει -------------------------------------------------------------------------------------- Η διανομή έγινε απο το υπουργείο Γεωργίας (υπερ Σ.Α.Α.Κ.). Στην πολεοδομία οι μισοί υπάλληλοι υποστηρίζουν οτι με το Ν.1977 δεν υπάρχει πρόβλημα με την κατάτμιση. Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Edit". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ,DOOM
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Εχω ένα οικόπεδο έκτασης 2500,00 τ.μ. σε οικισμό με σχέδιο απο το 1935.Στην περιοχή αυτή όλα τα οκιόπεδα προέρχονται απο κλήρο. Το 1970 ο πελάτης μου κόβει ένα τμήμα εμβαδού 400,00 τ.μ. με πρόσωπο 9,00 μ. και τα μεταβιβάζει διαιρετώς στην κόρη του. Στην πολεοδομία μου λένε οτι το συμβόλαιο είναι άκυρο γιατί δεν μπορούσε να κατατμίσει το οικόπεδο το 1970 γιατί είναι απο κλήρο και γιατί δεν είχε τα απαραίτητα όρια κατάτμισης. Ψάχνω να βρώ Φ.Ε.Κ. απο γ.ο.κ 1973 και πιο πριν και δεν βρίσκω τίποτα . Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει αν ξέρει και για τα οικόπεδα απο κλήρο?
  3. ευχαριστω πολύ για την απάντησή σου και εγω δεν είμαι απο εκεί
  4. καλημέρα συνάδελφοι! θα παρακαλούσα καποιον συνάδελφο απο καρπενήσι να με πληροφορίσει εαν γνωρίζει στα Φουρνά για ενα παλιο τοπικο ρυμοτομικο σχεδιο που υπάρχει. ευχαριστώ πολύ .
  5. ευχαριστώ για την απάντηση σου Δημήτρη το e.mail είναι [email protected] τις διατάξεις αυτές τις εχω και με βάση αυτές εχω υπολογίσει 2 απο τις 8 ιδιοκτησίες απλα ηθελα και καποιο excel για τσεκάρισμα.
  6. συνάλδεφοι καλημέρα. πρέπει να κανω μια διορθωτική πράξη σε περιοχή επέκτασης απο το δήμο μου ζητάν ναυπολογισω απο την αρχή τις εισφορές. μήπως εχει κανείς κάποιο αρχείο excel?
  7. για να αλλάξουμε τα στοιχεία οικοπέδου σε μια περιοχή έχει κτηματολόγιο και δεν έχουμε δικαίωμα ένστασης τι κάνουμε? ευχαριστώ για κάθε απάντησης σας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.