Μετάβαση στο περιεχόμενο

EIRHNH_PAL

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by EIRHNH_PAL

  1. Καλησπερα! Εχω περιπτωση οικοπεδου οπου το οριο διανομης δεν συμπιπτει με το υλοποιημενο οριο.Η περιφραξη διαφερει απο το οριο διανομης 0,56 τμ απο την μια μερια και 0,18 απο την αλλη.Να βαλω στa bound_impl kai topo prop το οριο περιφραξης και στα dbound rym, dbound prop kai bound unimpl την διανομη? Η επειδη ειναι μικρη η διαφορα να τα προσαρμοσω? Ευχαριστω!
  2. Καλησπερα! Τωρα ξεκινησα να λυνω τοπογραφικα με autocad και εχω του 2007.Θελω να ρωτησω 2 πραγματα. 1) για να φορτωσω ενα αρχειο dwg μεσα σε ενα αλλο (πχ σε περιπτωση που εχω ενα dwg με την διανομη και θελω να φορτωσω μεσα ενα αλλο dwg με τα κτισματα) πηγαινω στην εντολη insert->drawing reference-> και στο πινακακι που ανοιγει απενεργοποιω ολα τα check boxes (insertion point-scale-rotation)για να πεσει ακριβως στις συντεταγμενες που εχει.Ωστοσο δεν μου πεφτει εκει που θελω .Κανω κατι λαθος?και τα 2 αρχεια μου ειναι σε εγσα. 2)οταν θελω να γυρισω σχεδιο απο hatt σε εγσα κανω παλι την ιδια διαδικασια απλα στο insertion point επιλεγω το πρωτο τριγωνομετρικο και στο rotation το 2ο?η κανω καποια αλλη διαδικασια ? Σορυ αλλα δουλευα τοσα χρονια σε microstation και τωρα πρεπει να μαθω autocad και εχουν διαφορετικο περιβαλλον
  3. ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΕ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥΣ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.