Μετάβαση στο περιεχόμενο

pan1290

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pan1290

  1. Λογικά όχι. Πιθανώς η ενημέρωση να γίνει από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα-Τρίτη
  2. Καλησπέρα. Πιστεύω πως όχι, μου είπαν άλλη μέρα. Λογικά θα βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μετά. Υπάρχουν παιδιά που πέρασαν ιατρικές εξετάσεις στις 19/3, θα μας πουν
  3. Καλησπερα και απο εμενα. Πραγματικα δεν εχω σκοπο να πεισω κανεναν, αλλα απο αυτα που ξερω, τουλαχιστον για τους μηχανικους, αυτοι που ειχαν καλο βυσμα μπηκαν ως υπεραριθμοι. Δεν μιλαω για τεκνα εργαζομενων, αυτο ειναι κομματι της αιτησης. Πχ για μηχανικους απο 28 ατομα αρχικα πηγαν στα 40+. Μπηκαν λοιπον ατομα που δεν αξιζαν, αλλα παιδια που ηταν ψηλα στην τελικη καταταξη δεν πεταχτηκαν εξω. Αυτο εχω καταλαβει. Ερωτηση: Μπορει καποιος που πηγε στις εξετασεις στις 19/3 να μας πει τι εγινε, ποιο ειναι το επομενο σταδιο και ποτε περιπου ειναι?? Ευχαριστω
  4. Στην περίπτωση των ΕΛΠΕ, τη διαδικασία των τεστ την είχε διοργανώσει άλλη εταιρία που ειδικεύεται σε αυτό τον τομέα. Χωρίς να ξέρω τίποτα για τη Motor Oil, θεωρώ ότι πιθανώς θα είναι παρόμοια τα τεστ. Μπορεί να είναι και η ίδια εταιρεία που θα τα κάνει.
  5. Πάντως τα τεστ δεν ήταν τόσο προκαταρκτικά, με την έννοια ότι το 30-40% αυτών που έδωσαν τεστ πήγαν στη συνέντευξη. Επίσης, πρέπει να μέτρησε αρκετά η κατάταξη στα τεστ. Δηλαδή ο 3ος στα τεστ είχε πολύ περισσότερες πιθανότητες από τον 25ο. Πιστεύω πως το κάνουν για ταυτοπροσωπία, και να εξασφαλίσουν ίδιες συνθήκες για όλους. Θεωρητικά η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και γίνεται πιο εύκολα το ταξίδι. Ξέρω ότι για κάποιον από νησί ή τα Γιάννενα ή τη Ξάνθη πχ είναι μεγάλο θέμα να έρθει Αθήνα για 3 ώρες τεστ, και δεν είναι ίδιες οι συνθήκες για αυτά τα παιδιά, αλλά δυστυχώς η μισή Ελλάδα μένει εδώ οπότε για τους περισσότερους είναι εύκολο. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν 4-5 σημεία για να είναι κοντά και σε υποψήφιους από την επαρχία.
  6. Μας έβαλαν 3 τεστ. Το ένα ήταν αριθμητικού συλλογισμού, το δεύτερο γλωσσικού συλλογισμού και το τρίτο αγγλικών. Όλα πολλαπλής επιλογής. Τα αγγλικά ήταν τα πιο εύκολα. Τα τεστ αριθμητικού συλλογισμού ήταν γρήγορα προβλήματα, με διαγράμματα, πίνακες κτλ. Στο γλωσσικό συλλογισμό σου δίνουν ένα κείμενο και κάποιες προτάσεις από κάτω που πρέπει να απαντήσεις αν η πρόταση με βάση το κείμενο είναι σωστή, λάθος, ή αν δεν υπάρχει απάντηση. Για εξάσκηση στην Ελλάδα υπάρχουν ελάχιστα πράγματα, αλλά υπάρχουν πολλά τεστ στα αγγλικά για να δεις τι είναι (numerical reasoning και verbal reasoning tests). Το κάθε τεστ ήταν περίπου 40-45 λεπτά, γενικά δεν περίσσευε χρόνος.
  7. Καλησπέρα και από εμένα. Πήραν και σήμερα τηλέφωνα, μου είπαν για εξετάσεις και μετά τεστ υψοφοβίας-κλειστοφοβίας. Άκουσα για προσλήψεις μετά το Πάσχα. Καλή αρχή σε όσους επιλέγησαν, και υπομονή και ψηλά το κεφάλι σε όσους δεν τους πήραν!!
  8. 31 Απριλίου μου είπαν θα πάρουν. Και 32 ξεκινάμε. Σίγουρο. Περίμενε τότε.
  9. Μπα... Είπαμε άμεσα, όχι και σε μια μέρα. Ελπε είναι. Επίσης, πιθανώς οι εκτός λίστας να μην το μάθουν και ποτέ απευθείας
  10. Εμένα πρώτη φορά μου είπαν ότι δεν θα αργήσουν. Συνήθως έμεναν στο "δεν ξέρουμε" :/ Πάντως, επιβεβαίωσα και από αλλού για το ΔΣ σήμερα, ενώ από άλλο άτομο που έχει κάνει αίτηση μαζί μας και παίζει να έχει άνθρωπο μέσα άκουσα ότι θα μάθουμε μέσα στον Μάρτιο. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να μην ισχύει, αλλά στη φάση που είμαστε ό,τι ακούω το γράφω, με κίνδυνο να βγει άκυρο
  11. Καλημέρα σε όλους!! Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά πριν από λίγο να δω τι θα μου πουν, και μου είπαν ότι δεν έχουν κάτι αλλά δεν θα αργήσουν πολύ. Άρα, και από εκεί βγαίνει ότι θα μάθουμε άμεσα, ίσως στις επόμενες 10-15 μέρες.
  12. Καλημέρα στην ομάδα. Συγχαρητήρια φίλε fotis1234, καλή αρχή να έχεις!! Νομίζω πως οι 4 ηλεκτρολόγοι, 8 μηχανολόγοι κτλ είναι μέσα στη λίστα των 42 ατόμων. Θυμάμαι στις γραπτές εξετάσεις μας είχαν πει για 40 προσλήψεις. Να είναι 40+40, σύνολο 80, μου φαίνεται δύσκολο. Έχει κανείς καμιά ιδέα αν αυτά τα νούμερα ισχύουν, ή έχουν αυξηθεί??
  13. Αυτό που έμαθα και είναι χρήσιμο είναι ότι όντως θα γίνουν κάποιες προσλήψεις γιατί υπάρχουν κενά. Επίσης, έμαθα ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμα στον ακριβή αριθμό (το σωματείο λογικά ζητάει παραπάνω). Εγώ, εντελώς αυθαίρετα, υπολογίζω από Μάρτη και μετά, γιατί έρχονται πολλαπλές εκλογές και πρέπει οι προσλήψεις να είναι πρόσφατες. Μπορεί να λέω και βλακείες, δεν έχω απολύτως καμία πληροφόρηση για αυτό. Γενικά από αυτά που κατάλαβα, οι άνθρωποι δεν είναι καθόλου φερέγγυοι και καλό είναι και εμείς να μην πολυαγχωνόμαστε όσο γίνεται. Τουλάχιστον είμαστε πολλοί στο forum και κάπως θα μάθουμε αν έγιναν τα τηλέφωνα.
  14. Καλησπέρα. Από εμένα τίποτα το νεώτερο, λίγο που ψάχτηκα άκουσα μόνο εκτιμήσεις τύπου "θα μάθουμε άμεσα".
  15. Ωραία τότε. Ευχαριστώ για την απάντηση. Άρα αναμένουμε. Εννοείται και εγώ αν μάθω κάτι νέο θα ενημερώσω
  16. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είμαστε σίγουροι ότι δεν έχουν πάρει ήδη τηλέφωνα?? Γιατί είδα πιο πάνω στο topic ότι θα πάρουν μόνο αυτούς που έχουν επιλέξει
  17. Καλησπέρα και από εμένα!! Και εγώ σε αντίστοιχη φάση είμαι με τα ΕΛΠΕ, πέρασα τις γραπτές εξετάσεις, πήγα σε συνέντευξη το Νοέμβρη και περιμένω. Είχα ακούσει και εγώ ότι θα βγουν τα αποτελέσματα τέλη Γενάρη. Τους έχω πάρει 2 φορές τηλέφωνο τις τελευταίες δύο βδομάδες, αλλά λένε πως δεν ξέρουν τίποτα, και γενικά δεν μου είπαν αν θα έχουμε κάτι άμεσα ή στο μακρινό μέλλον Είχε κάποιος κανένα νέο?? Παίζει να το αργούν λόγω της ιδιωτικοποίησης ή να θέλουν να τα βγάλουν πιο κοντά στις εκλογές?? Εϊναι πολύ αγχωτική αυτή η αναμονή, τουλάχιστον αν είναι να τα βγάλουν σε 3 μήνες να μην αγχωνόμαστε άδικα τώρα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.