Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikos Maniatis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Το 1989 ο θανατος του πεθερου μου (η γυναικα του ειχε φυγει πιο μπροστα)και η αποδοχη το 2008(απο τη συζηγο μου ) με λανθασμενα εμβαδο στα αγροτεμαχια οπως τις τα ειχε γραψει ο πατερας της.
  2. Ευχαριστω για την απαντηση.Στην αποδοχη το εμβαδον περιγραφεται ως εμβαδον Αγροτεμαχιου π.χ 5000 τμ περιπου.Στον εντοπισμο ομως υπαρχουν ευδιακριτα τα ορια με Διπλάδιο εμβαδον. Ερωτημα:θα πρεπει να σχεδιασω με πολυγωνο(επιλεγοντας ενα κομματι 5000τμ απο το συνολο του αγροτεμαχιου που ειναι 10000)μονο το εμβαδον που εχει η Αποδοχη κληρονομιας η ολο το εμβαδον του αγροτεμαχιου(αφου λεω και παλι τα συνορα ειναι ευδιακριτα απο τον χαρτη). Μπορει να γινει Διόρθωση της Αποδοχής μονο για το εμβαδον χωρις τοπογραφικα ..
  3. Καλησπερα σας,Στον εντοπισμο βρισκω μεγαλυτερο εμβαδον (μιλαμε για διαφορες απο 100τ.μ εως 6000 τ.μ) σε γεωτεμαχια/Αγροτεμαχια εκτος οικισμού με ευδιάκριτη περιφραξη (λογω μανδροτοιχων)σε σχεση με το εμβαδον που αναγραφετε περιγραφικά στη Δηλ.Αποδοχης κληρονομιας που ειχε γινει χωρις τοπογραφικα.Στην ηλεκτ δηλωση του κτηματολογιου στο κουτάκι με το ΕΜΒΑΔΟΝ τι θα μπει..αυτο που βρισκω στον εντοπισμο η αυτο που αναγραφετσι στη Αποδοχή κληρονομιας ,εξηγοντας στις παρατηρησεις καθε Γεωτεμαχιου οτι υπαρχει αυτη η Διαφορα Μεταξυ εντοπισμου κ Τιτλου. Τι μπορει να γινει μετα κατα τον ελεγχο απο το κτηματολογιο εαν βαλω το πραγματικο εμβαδον που βρισκω στο πολυγωνο του εντοπισμου αφου φαινοντσι τα συνορα καθε γεωτεμαχιου καθαρά ??Να βαλω του ΤΙΤΛΟΥ ΤΟ ΕΜΒΑΔΟΝ ή Του ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ?? Ευχαριστω!
  4. (από μεταφορά) Για σας θα ηθελα να μου πει καποιος πως θα γραψω ως ποσοστο συνιδιοκτησιας τα 4/20 ιδανικα μεριδια σε Γεωτεμαχιο με κτισμα χωρις συσταση (ετσι αναγραφει η αποδοχη κληρονομιας απο τον πατερα μου ) στο κτηματολογιο ως ποσοστο συγκιριοτητας κ πως τα 2/20 ιδανικα μεριδια απο τον αδερφο μου (ατεκνος) που εκανα αποδοχη κληρονομιας του μεριδιου του σπο την εξ αδιαιρετου κληρονομια του πατερα μας.Ειμασταν πεντε αδερφια κ Μειναμε τεσσερα. Θα γραψω ως ποσοστο στο κτηματολογιο 5/20 η 25/100%.Ευχαριστω. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενό σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.