Jump to content

iliasrules

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Ουδέτερη

About iliasrules

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Μαρούσι Αττικής
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

109 profile views
 1. Μεγαλύτερη Επιφάνεια σημαίνει και καλύτερη γείωση. Στο θέμα σου βεβαια δεν αναφέρεις για τι είδους ταινία μιλάς, υπάρχουν πολλές ταινίες για διάφορες χρήσεις. Όπως για παράδειγμα χαλκοταινία, χαλυβδοταινία, κτλ... Γενικά 30χ3,5mm είναι η πιο συνηθισμένη όπως πολύ σωστά λες αλλά πολλές φορές μια μελέτη μπορεί να σου επιδεικνύει κάποιο άλλο τύπο για κάποιο συγκεκριμένο λόγο.
 2. καλησπέρα και απο μένα, Θεωρώ οτι μια τέτοια κατασκευή στο συγκεκριμένο μέγεθος ίσως να μην είναι και τόσο ασφαλής απο την άλλη... Αλλά πολύ πρωτότυπη ιδεα! Το σκεφτόμουν και εγώ παλαιότερα για την κατασκευή κάποιου τροχόσπιτου ή κάτι σαν αυτό αλλά έμεινε μόνο στην σκέψη. Πραγματικά σου εύχομαι να βρεις κάποια άκρη με την τόση γραφειόκρατεία αν όντως ασχοληθείς!
 3. Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι για γέλια η για κλάματα.... "Ήταν 15 μέτρα από το κύμα, απλώς τώρα προχώρησε ή θάλασσα .Αυτή θα είναι ή νομότυπη δικαιολογία." 😆
 4. Καλησπέρα σας, Το link δεν λειτουργεί, θα μπορουσε κάποιος συντονιστής να βοηθήσει? (Offtopic) ευχαριστώ
 5. Δεν έχει να κάνει μονο με την ειδικότητα αλλά και με την όρεξη του καθενός να ασχοληθεί με εγκατάστασεις και να σκάψει κιόλας αν θέλει. Προσωπικά εγώ το κάνω γιατί ακόμα και από αυτό κάτι μαθαίνω. Με ότι και να ασχολείσαι μαθαίνεις αν εχείς τα μάτια και αυτία σου ανοιχτά. Βγαίνουμε βέβαια εκτός θέματος αλλά...καμια φορά καλό να τα λέμε και αυτά. Η δουλεία δεν είναι ντροπή και όσο ζεις μαθαίνεις...
 6. Από όσο έχω καταλάβει αφορούν θέματα επικυνδυνότητας οι καταγγελίες αλλά ας μας απαντήσει καλύτερα ο md11-4.
 7. Οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία διατήρησαν τις πρώτες δυο θέσεις με $3,14 δις. και $831 δις. αντίστοιχα, ενώ.. Μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος? μου φαίνεται τεράστιο το ποσό 831$ b!!! Τέτοια διαφορά η πρώτη με τη δεύτερη θέση ??
 8. Καλησπέρα Στέλιο Από όσο καταλαβαίνω από τα λεγόμενα σου, υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συνδεσμολογία του φωτιστικού ασφαλείας αν φυσικά θεωρήσουμε σωστή την συνδεσμολογία του αυτόματου που έβαλες. Το φωτιστικό ασφαλείας λειτουργεί όταν υπάρχει απουσία ρεύματος. Πατάς εσύ το μπουτόν για να ανάψουν τα φώτα στο κλιμακοστάσιο και κλείνουν τα ΦΑ. Για την ασφάλεια σου θα σου πρότεινα να καλέσεις κάποιον ηλεκτρολόγο να το δει απο κοντά. Προσωπικά απο τις εικόνες δεν κατάλαβα πολλά και πιστεύω οτι δεν θα είμαι ο μόνος.
 9. Μήπως έφτασε η στιγμή να συζητήσουμε για Πυρινική ενέργεια στην Ελλάδα, όπως κάνουν και άλλες χώρες της ευρωπαικής ένωσης από το να καίμε λιγνίτη και να αυξάνουν συνεχώς τα χρέη της ΔΕΗ ενώ παράλληλα μείωνονται τα αποθέματα λιγνίτη με γοργούς ρυθμούς?
 10. Πόσο καιρό συμβαίνει αυτο τώρα με τις δωρεαν θεωρήσεις απο το ΤΕΕ??
 11. iliasrules

  4Μ vs TiSoft

  Απο προσωπική εμπειρία το προγραμμα της 4Μ ΚΕΝΑΚ μου φαίνεται πολύ εύκολο στη χρήση και κατανοητό ενώ παράλληλα είναι και πλήρες. Η υποστίριξη πάλι πολύ καλή και διοργανώνονται και σεμινάρια κάθε τόσο επι πληρωμή για την εκμάθηση του προγράμματος. Αυτά που έχουν αναφερθεί απο την άλλη σε προηγούμενα σχόλια για το TiSoft τα επιβαιβεώνω, για τυχόν λάθη υπολογιστικά και για την πολύ καλη υποστίριξη που παρέχει η εταιρία.
 12. Γεια σου ghostrider και ευχαριστω για το ενδιαφέρον. Στο σπίτι δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση σε ότι αφορα τα ηλεκτρολογικά και ψυκτικά. Ο γενικός πίνακας είναι ένας και δεν υπάρχει κάποιος υποπίνακας ωστε να πέρνει η συγκεκριμένη γραμμή από εκει. Έκανα όλες τις απαραίτητες συσφίξεις (Πίνακα-Διακόπτες) γιατι θεώρησα ότι μάλλον φταίει αυτό αλλα δίχως αποτέλεσμα. Τάση έχω σε ολους τουε μικροαυτόματους. Επειδή δεν έχω τάση στους Ακραιους συμπεραίνω οτι μάλλον κάποιο καλώδιο σε κάποιο κουτι διακλάδωσης έχει χαλαρώσει η είναι στον αέρα (ερχόμενο απο τον πίνακα). θα κάτσω αύριο να το κοιτάξω και θα ενημερώσω για την εξέλιξη του
 13. Ναι οι διακοπτες είναι όλοι ενταξει τους αντικατεστησα κιόλας γιατι σκεφτηκα ότι μπορει να φταίει κάποιος απο αυτούς αλλα δεν έχω τάση στο καλώδιο που έρχεται απο τον Γενικό πίνακα οπότε σκέφτομαι οτι το πρόβλημα οφείλεται σε κάποιο απο τα κουτιά διακλάδωσης.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.