Μετάβαση στο περιεχόμενο

CHRISATH

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CHRISATH's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για εεδμκ για περίφραξη οικοπέδου υπάρχει παλαιότερο τοπογραφικό εγσα 87 του οικοπέδου,χρειάζεται τοπογραφικό με ισοϋψείς καμπυλες τώρα για την εεδμκ?
  2. Καλημέρα μου έχει ανατεθεί μια έκδοση Έγκρισης εκτέλεσης εργασιών για την λήψη μέτρων ασφαλείας μέχρι την άρση κινδύνου μιας παλαιάς λιθοκτιστης οικοδομής,μετά απο καταγγελία ενός γείτονα στην Υδομ.Έχω μπει στο σύστημα e- Αδειες και έχω κολλήσει στην ενότητα ΄΄στοιχεία υφιστάμενου΄΄(το κτίσμα είναι πριν το 55 πολύ παλιό) επιλέγω το πριν του 55 και τι εκδούσα αρχη?Επίσης δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο του τωρινού ιδιοκτήτη καθώς τώρα θα κάνει χρησικτησία με ένορκη βεβαίωση για το κτηματολόγιο.Επίσης στην ενότητα Δόμηση/χρήσεις/θέσης στάθμευσης τι συμπληρώνω? ευχαριστώ!
  3. Καλημέρα σε πέτρινη μονοκατοικία ο χώρος της οροφής σε την σκεπή θεωρείται ότι έρχεται σε επαφή με αέρα η με ΜΘΧ?
  4. Καλησπέρα για άδεια λειτουργίας Καφέ-Οβελιστηρίου τι δικαιολογητικά χρειάζονται ?Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ και είναι κάποιος ο οποίος ενδιαφέρεται να ανοίξει,δεν έχω πάει ακόμα να δω τον χώρο βέβαια οπότε δεν ξέρω και τι να προσέξω...ευχαριστω!!
  5. Έχω διαφορετική διαμερισμάτωση 250ε και μετατόπιση και αλλαγή σε κάποια ανοίγματα κατ.3 άλλα 250...το πρόστιμο βγαίνει στο 500αρικο και ο ιδιοκτήτης αρχίζει και του φαίνονται πολλά...............και οι δύο οριζόντιες ιδιοκτησίες υπόψιν είναι δικές του και τις συνένωσε....αν δεν βάλω την ΔΔ θα υπάρχει πρόβλημα με τον συμβολαιογράφο μετά στο συμβόλαιο που θα τα συνενώσει?
  6. Καλημέρα έχω μια ισόγεια κατοικία με Ο.Δ του 1992 το 2005 έκανε μια αποθήκη 12 τ.μ στο πίσω μέρος της κατοικία η οποία εφάπτεται στο μισό μήκος του πίσω τοίχου...είναι απαραίτητη η Μ.Σ.Ε?
  7. υπάρχει και αλλαγή των διαστάσεων των ανοιγμάτων και μετατόπιση αυτών στην μια όψη οπότε συμφέρει η λύση του αναλυτικού..
  8. Υπάρχει σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας...ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος στα σχέδια της οικοδομικής άδειας ήταν δύο διαμερίσματα τα οποία κατά την κατασκευή αποφάσισε να τα κάνει ένα καταργώντας την μια είσοδο και ανοίγοντας μία πόρτα στην τοιχοποιία που χώριζε τα δύο διαμερίσματα...
  9. Καλησπέρα είμαι καινούργιος και άπειρος στο σύστημα των αυθαιρέτων.Έχω μια παράβαση διαμερισμάτωσης κατηγορίας 3 ,δεν μπορώ να δω τι αρχεία χρειάζονται όταν πατάω πάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο...δεν γνωρίζω την διαδικασία καλά και θα ήθελα μια βοήθεια..ευχαριστώ!! Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής. Δεν γράφουμε χωρίς τονισμό. Επίλεξε επεξεργασία και διόρθωσε το κείμενό σου. Pavlos 33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.