Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

civileng

Members
  • Περιεχόμενα

    31
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Πάτρα

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

civileng's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σημαντική αύξηση που αγγίζει, και σε μερικές περιπτώσεις, ξεπερνά το 20% θα σημειωθεί στα τέλη κυκλοφορίας για το επόμενο έτος. Το ποσό μπορεί να φαίνεται μικρό αλλά αν συνδυαστεί με τις αυξήσεις σε καύσιμα και διόδια αποκτά νέο νόημα για τους μοτοσικλετιστές… Αναλυτικότερα τα τέλη κυκλοφορίας για το επόμενο έτος έχουν ως εξής: Κυβισμός / Κόστος τέλους Μέχρι 300 κ.εκ.: 18 ευρώ(από 15) 301-785 κ.εκ.: 46 ευρώ(από 38 ) 786-1357 κ.εκ.: 112 ευρώ(από 93) 1.358-1.928 κ.εκ.: 188 ευρώ(από 168) 1929-2.357 κ.εκ.: 446 ευρώ(από 372) 2.358+ κ.εκ.: 580 ευρώ(από 483) Πηγή : mototriti.gr
  2. Πολύ καλό και το βιβλίο "ΔΙΑΤΟΜΕΣ ΣΙΔΗΡΟΔΟΚΩΝ" εκδόσεις Φούντα. Αν περάσεις από παπασωτηρίου...
  3. Συγγνώμη αλλά μάλλον με παρεξήγησες.. Τη λέξη spam επέλεξα να γράψω στην αρχή του μηνύματός μου για δείξω ότι θα βγω εκτός θέματος για να εκφράσω τη γνώμη μου με αφορμή αυτό που ανέφερες αρχικά για το hasp..
  4. SPAM!!! Όχι ρε παιδιά.. μη μου πείτε ότι σας αρέσουν τα hasp, ή ό,τι άλλου είδους dongle κλειδώματα υπάρχουν... Για μένα ο μόνος λόγος ύπαρξής τους είναι για να ταλαιπωρούν τον κόσμο.. Χαζοί είναι όσοι developers λογισμικού χρησιμοποιούν απλά κλειδώματα με κωδικό(serial number, challenge/response ή ενεργοποίηση μέσω ιντερνετ κ.α.)??? Ή μήπως δεν έχουν δυνατότητα και αυτοί να "ασφαλίσουν" το πρόγραμμά τους με hardware κλειδί (hasp, ilock, syncrosoft...) Απλά κατά τη γνώμη μου κοροιδεύουν τον κόσμο με χρέωση του κλειδιού (και ώθηση σε αναβάθμιση από τα παλιά παράλληλα σε usb κλειδιά με επιπλέον χρεώσεις), ασυμβατότητες και μπλέξιμο με drivers και το σημαντικότερο για μένα παντελώς άσκοπη δέσμευση πόρων του συστήματος για τις συνεχείς "κλήσεις" του κλειδιού και απαντήσεις του προγράμματος σε αυτό(για να μη νομίζεται οτι τσεκάρεται απλά με την έναρξη του προγράμματος..) Και αν χάσεις το hasp... εκεί να δεις "καλομεταχείρηση" από τις εταιρείες...
  5. έχουμε χάσει την αίσθηση του χρόνου.. και νόμιζα πως μόνο εγώ ήμουν ανυπόμονος τόσο καιρό..
  6. Τώρα και υποθαλάσσιο ξενοδοχείο στο Dubai...!!! Hydropolis
  7. Το καλό το παλικάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι... Δείτε αυτό...
  8. Καλό θα ήταν κατά τη γνώμη μου να ρωτούσες και την TREE COMPANY εάν μπορούν να σε βοηθήσουν..
  9. Είναι το διδακτικό βοήθημα που δίνεται στους 4ο ετής φοιτητές του τμήματος Πολ. Μηχανικών πανεπιστημίου Πατρών για το ομώνυμο μάθημα και την επιμέλεια απόδοσης στα ελληνικά έχει κάνει ο κ. Αναγνωστόπουλος που το διδάσκει.. http://www.mgiurdas.gr/book-447.aspx
  10. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.. Με βλέπω να "τσιμπάω" τελικά μια από αυτές τις καρτούλες για να κάνω και εγώ τη δουλειά μου Θα ήθελα να σας ρωτήσω όμως αν γνωρίζετε, εάν υπάρχει η δυνατότητα ανάληψης του υπολοίπου των χρημάτων της κάρτας έστω κι αν αυτό είναι πολύ μικρό μετά από διάφορες αγορές(έστω ότι δεν τη χρειάζομαι από κάποιο σημείο και έπειτα)..
  11. Δες και τη ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Υπάρχει και τιμοκατάλογος υπηρεσιών στο site.
  12. Από τα καλύτερα βιβλία που κυκλοφορούν για ανάλυση γραμμικών φορέων με τις διάφορες μεθόδους (μοναδιαίου φορτίου, θεώρημα αμοιβαιότητας Betti-Maxwell, αρχή δυνατών έργων..) αλλά και ανάλυση με μητρώα και με πολλά παραδείγματα!!! Δες εδώ τα περιεχόμενα της 6ης έκδοσης του βιβλίου.. 5 Μαϊου κυκλοφορεί στην Αμερική η 7η έκδοση την οποία και θέλω να αγοράσω.
  13. Κυκλοφόρησε η v21.0 του Robot Office!!! Δείτε [glow=red:9c0e5ef480]εδώ[/glow:9c0e5ef480], και για τα νέα χαρακτηριστικά του Robot Millennium εδώ!!
  14. Η Nemetschek έχει αγοράσει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της Graphisoft η οποία συνεχίζει απλά να δίνει το όνομά της και όλα αυτά από το Δεκέμβριο του 2006.. Διαβάστε εδώ και εδώ.
  15. Προσπαθώ να αγοράσω ένα βιβλίο (το Structural Analysis του Hibbeler..) αλλά όταν φθάνω στη μέθοδο πληρωμής έχω επιλογή: με πιστωτική ή "Check or Money Order" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το amazon. Κάρτα δεν διαθέτω οπότε πηγαίνω μέσω της δεύτερης μεθόδου.. Όποιος γνωρίζει και έχει ασχοληθεί τι προτείνει;;; Άσε που δεν γνωρίζω τι γίνεται με την επιταγή, μέσω ποιας τραπέζης κλπ.. το amazon αναφέρει: A special note to our customers outside the United States: We will only accept checks and money orders that are: * Denominated in U.S. dollars * Drawn on a U.S. bank * Preprinted with a nine-digit bank routing number Μήπως θα ήταν καλύτερο να ζητήσω από κάποιο γνωστό να με εξυπηρετήσει με την πιστωτική του;;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Βασίλης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.