Μετάβαση στο περιεχόμενο

Tarantula84

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Οχι καθόλου και στο διπλανό μας οικόπεδο ακριβώς έτσι είναι.Ισως το 70 κατι που χτίστηκε η πολυκατοικία να μην ήταν απαραίτητη η πόρτα για να πάνε όλοι στον ακάλυπτο-κήπο.Ναι φυσικά θα το αναθέσω απλά ήθελα να πάρω μια πρώτη εικόνα από εδώ.
  2. Σας ευχαριστώ ολους για τη πολύτιμη βοηθεια σας.Είμαι εγγονή του οικοπεδουχου που έμενε κιολας στο ισόγειο που μένω πλέον εγώ.Η άδεια κυριε didoni ειναι πριν το 85.Βρήκα το χαρτί που μου ζήτησε ο κυριος ιοσονας.Χωρίς να έχω τις γνώσεις σας το μόνο σήμειο που μπορεί να ανοιχτεί πόρτα ειναι το κλιμακοστασιο το οποίο ειναι μπετόν.Κάτι τελευταίο γιατί σας κουρασα ανεξάρτητα απο το τι γράφει η σύσταση απο τη στιγμη που μου λέτε οτι πρέπει να συμφώνουν ΟΛΟΙ(και οι 3 ιδιοκτήτες) εδω εχουμε 1 που θέλει πόρτα οι αλλοι 2 είμαστε αρνητικοι αυτο δε σημαινει ότι το θέμα θεωρείται λήξαν και μένει η κατάσταση ως έχει;;;;; Ειμαι εξω φρενών γιατί ζήτησα να αλλάξω όλα τα θυροτηλέφωνα μιας και κάνω ανακαίνιση στο ισόγειο και δε μπορώ να βρω αντίστοιχο λόγω παλαιότητας και το 1 διαμερισμα με εκβίαζει με αυτό τον τρόπο .Για να τα αλλάξεις ανοίγεις πόρτα.Το αλλό ουτε πορτα θέλει και συμφωνει με την αλλαγη θυροτηλεφωνων τα οποια προσφερθηκα κιολας να πληρωσω για ολους εγω. Συγγνώμη για το μακροσκέλες κείμενο αλλά είναι άδικο να κάνουν κάποιοι δύσκολη τη ζωή νέων ατόμων που ξεκινουν τώρα τη ζωή τους.Να είστε όλοι καλά.
  3. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ θα τη ψάξω.Μια υπόθετικη ερώτηση σε περίπτωση που δεν ανάφερει ότι ανήκει μόνο στο ισόγειο τότε μπορεί να ανοιχτεί πόρτα από τον 1 εκ των 3 ιδιοκτήτων;Οι αλλοι δε θέλουμε πόρτα.Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Κύριε Ιάσονα μπορείτε να μου πείτε που βρίσκω τη σύσταση αυτή γιατί είμαι άσχετη;Μέσα στο συμβόλαιο υπάρχει; Πρόκειται για οροφοδιαμερίσματα.
  5. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos33) Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το εξής.Μένω σε μια πολυκατοικία 35 ετών που αποτελειται απο 3 διαμερίσματα.Δεν υπάρχει κάποιο καταστατικό.Πρόσβαση εκ κατασκευης της πολυκατοικίας στον ακάλυπτο χώρο εχει μόνο το ισόγειο(που μένω).Ενας εκ των ιδιοκτητών με απειλές θέλει να του ανοιξουμε πόρτα ώστε να εχει πρόσβαση στον ακάλυπτο.Τα άλλα δυο διαμερίσματα δεν επιθυμουμε κάποια τροποποιηση.Τι ακριβώς γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;Εχει δικαιωμα να ανοίξει πόρτα από το κλιμακοστάσιο; Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.