Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

VasS7

Members
  • Περιεχόμενα

    36
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by VasS7

  1. Σε τροφοδότηση 3φ υποπινάκων 3 μονές αυτόματες ασφάλειες και έναν τριπλό γενικό διακόπτη και στο 1φ τα αντίστοιχα είσαι σίγουρα ασφαλής και νόμιμος.Το αρνητικό ειδικά στα 3φ είναι ο χώρος.
  2. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στον μηχανοστάσιο απο τον κοινόχροιστο πίνακα μια τριφασική παροχή και απο κει και πέρα ο εγκαταστάτης του ασανσέρ βάζει τον υποπίνακα ή τον υποπίνακα τον βάζουμε εμείς?
  3. Την άδεια την έβγαλα το 2014. Μαζί με την άδεια μου δώσανε και 2 αναγγελίες η μια είναι για 3ης ομάδας Α ειδικότητας. Αυτο εννοείς ή πρεπει να κάνω αίτηση για καινούργια άδεια?
  4. Άρα όσοι έχουν Β τάξης πρέπει η σφραγίδα που σφραγίζουν τις Υ.Δ.Ε να γράφει τον αριθμό της αναγγελίας μόνο? Η ΕΕΤΕΜ λέει να αναγράφεται και η αναγγελία και η άδεια.
  5. Ισχύει ότι όσοι έχουμε την άδεια Β τάξης πρέπει η σφραγίδα που σφράγιζουμε τις ΥΔΕ να αναγράφει την αναγγελία μόνο και όχι την άδεια ?
  6. Αυτό με το καλώδιο της τηλεοράσεως το έχω συναντήσει να έχει καπνίσει και να έχει σκάσει από πτώση κεραυνού που μέσω της κεραίας έκαψε το καλώδιο αλλά και την τηλεόραση. Αλλάχτηκαν και δεν υπήρξε πρόβλημα μετά. Τώρα αυτό με το πιστολάκι δεν στέκει και πολύ όπως το ακούω.Όταν πας εσύ ο ίδιος να δείς πες μας τι συνάντησες γιατί οι ιδιοκτήτες τα μπερδεύουν λίγο.
  7. Καλησπέρα! Έχετε να μου προτείνεται κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για έκδοση ΥΔΕ?
  8. 'Οταν γραψεις ότι δεν εντοπίστηκε είδος γείωσης αλλά η μέτρηση με βρόχο σφάλματος σου βγαίνει >1Ω δεν σημαίνει ότι είναι ακόμα συνδεδεμένη με κάποια σωλήνα δικτύου? Άμα την ξεσυνδέσεις τα Ω ανεβαίνουν θα το δεχτεί η ΔΕΔΔΗΕ ή δεν το κοιτάει?
  9. Καλησπέρα! Σε περιοχές όπως το κέντρο αθήνας που στις κατοικίες(πολυκατοικίες) οι παροχές είναι 2χ10 και δεν έχουν αγωγους γείωσης επειδή τα συνεδεάν με το δίκτυο ύδρευσης, η ΔΕΔΔΗΕ ζητάει αγωγο γείωσης και γείωση! Υπήρχε ένα παραθυρο που έλεγε οτι αν η κατοικια είναι πριν του 1974 η ΔΕΔΔΗΕ το δεχότανε το 2χ10 αλλά αυτο καταργήθηκε! Υπάρχει καποιος συνάδελφος να μου πει πως λειτουργει σε αυτες τισ περιπτώσεις αν είναι αδύνατον να περαστει αγωγοσ γείωσης και γείωση??
  10. Δεν αλλάζει τπτ! Σε μια συζήτηση με έναν συνάδελφο μου είπε οι λειτουργεί έτσι και απο περιέργεια θέλω να δω αν το κάνουν και οι άλλοι αυτό.
  11. Τις ΥΔΕ τις κοστολογείται ανάλογα με τα πόσα χρόνια βάζετε τον επόμενο επανέλεγχο ή η τιμή είναι στάνταρ ανεξαρτήτως τα χρόνια???
  12. Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί Τ.Ε πρέπει να πιάνουν το κατσαβίδι στο χέρι να είναι ενεργοί στις δουλείες τους το να κάνουν μόνο επίβλεψη και να δίνουν ΥΔΕ μου φαίνεται κάπως. Θεωρώ ότι σε σχέση με τους διπλωματούχους ηλεκτρολόγους μηχανικούς πρέπει να είμαστε πιο δραστήριοι στην δουλεία γιατί αυτο κάνει την διαφορά στο τέλος της ημέρας, η εμπειρία να τα ζεις απο κοντα!
  13. Καλησπέρα! Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί Τ.Ε εκτός απο τον γενικο καδ 71.12.1 Υπηρεσίες μηχανικών ποιούς άλλους μπορούν να βάλουν για πιο συγκεκριμένα?
  14. Καλησπέρα! Οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί Τ.Ε εκτός απο τον γενικο καδ 71.12.1 Υπηρεσίες μηχανικών ποιούς άλλους μπορούν να βάλουν για πιο συγκεκριμένα?
  15. Πολύ καλή είδηση! Αμα τελεσεδικήσουν και οι δικαστικές αποφάσεις η ΕΕΤΕΜ τέλος!!! Αλλαγή σφραγίδας και εγγραφή στο ΤΕΕ!!!
  16. 'Εχει βγάλει κάποιος απο δώ ηλεκτρολόγος μηχανικός άδεια για συστηματα ασφαλείας κατηγορία Β και του ζητήσανε η βεβαίωση της σχολής του να γράφει αυτο πού φαίνεται στην φωτό??? 😓😪😫
  17. Απο την σχολη μου (ΑΣΠΑΙΤΕ) μου ειπαν οτι μονο βεβαίωση οτι έχω παρακολουθήση τα μαθήματα των ηλεκτρονικών που είχα στον κύκλο σπουδών μου μπορούν να μου δώσουν!Αρκεί αυτή?
  18. Εννοω αν είναι απαραίτητο να εγραφεί κανείς και στο συστημα αμοιβων του τεε
  19. Ναι και γω αυτο γνωρίζω! Ποιο έγγραφο δίνεται το κλασικο της ΠΟΣΕΗ ή της ΕΕΤΕΜ???
  20. Και πότε απαιτείται για την δώσουμε την υπεύθυνη δήλωση καλής εκτέλεσης???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.