Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

apantazo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ναι ακριβώς αυτο ξέρω οτι έγινε και εγώ.Απλα ο ΟΣ μου λέει οτι δεν έχει τίποτα,βέβαια θα παω και απο κοντά γιατι απο τα τηλέφωνα δυστυχώς δε βγάζεις άκρη.
  2. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Εχω στοιχεία για τον ΟΣΥΤΕ ο οποιος βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας,και ο μηχανικός που απευθύνθηκα είναι της περιοχής και την ξέρει καλά.Αν έχεις κάποιο άλλο στοιχείο θα σου ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να με βοηθήσεις.
  3. Καταρχας καλησπέρα σε όλο το forum μιας και ειμαι νεο μέλος.Να προσθέσω οτι δεν ειμαι του χώρου ούτε εχω γνώση και ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη αν άνοιξα σε λάθος σημείο το topic.Θέλω να σας πω την ιστορία μου να μου πείτε τη γνώμη σας. Λοιπόν,Πρόσφατα κληρονόμησα απο διαθήκη ενα οικόπεδο στο Σοφικό Κορινθίας(για την ακρίβεια λίγο εξω).Το οικόπεδο αυτό ειναι 1000 τμ περίπου και μου ανήκει εξ αδιαιρέτου το 1/2 και το υπόλοιπο 1/2 ανήκει σε μια γυναίκα που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.Συμφωνήσαμε λοιπόν να το πουλήσουμε εφόσον κανείς δε θελει να το αξιοποιήσει για ιδιωτική χρήση.Απευθύνθηκα σε μεσίτη και μου είπε να κάνω τοπογραφικά καταρχάς.Πήρα το μηχανικό αλλά ο μηχανικός μου ζήτησε να πάρει την τακτοποιήση ολου του Οικοδομικού Τετραγώνου που ανήκει το οικόπεδο μου διοτι το 2007 λογω του σχεδίου πόλης ειχε αλλάξει ολη η περιοχή.Απευθύνθηκα στον ΟΣΥΤΕ(οικοδομικος συναιτερισμός οπου υπάγεται η περιοχή και είμαι μέλος) και δεν έχουν κάποιο τέτοιο χαρτί.Ο μηχανικός θέλει σε μορφή χάρτη όλο το οικοδομικό τετράγωνο για να μπορεί να κάνει μετρήσεις αλλα εγώ δεν μπορώ να βρω κάποιο τέτοιο χαρτί.Πως στο καλό θα κάνω τοπογραφικό τελικα ρε παιδιά;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.