Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Efi92

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Efi92's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τα προηγούμενα χρόνια δεν ειχαμε κανενα πρόβλημα έμπαινε το πετρέλαιο κ οποιος ηθελε οτι ωρα ηθελε κ οσο ηθελε αναβε τα καλοριφέρ του!!δεν καταλαβαίνω με τι λογική το κανει!μου λεει οτι κανεις δεν το θελει αλλα ολοι εχουν καταγράψει ωρες!! Ξαφνικα φετος δεν φτανει το πετρέλαιο κ συνεχεια βαζουμε κ ξαφνικα ξεκινησε αυτη η ιστορία!!
  2. Οσο αναφορα το οτι ενω υπάρχει ακομα πετρέλαιο να καταναλωσουμε κ οι περισσότεροι ιδιοκτητες αποφασισαν να μην το χρησιμοποιησουν αλλο επιτρέπεται να κλεισει τον καυστήρα?? Εχω μωρο κ εγω το θελω ζεστο το σπίτι!!εξαλλου εχουμε ακομα αρχες Μαρτίου δεν ειναι να πεις οτι μπηκε κ το καλοκαίρι!! Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντάτε
  3. Δεν το ειδα αλλα μου ειπε να μου το δειξει
  4. Καλησπέρα!μενω σε ενα διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας η οποια εχει αυτόνομη θέρμανση με ωρομετρητες! Ο διαχειριστής για λογους οικονομιας (λεει) κλεινει το λέβητα χωρις να ρωτησει κανεναν!οταν κατέβηκα λοιπον την πρωτη φορα κ του ειπα να ανοιξει τα καλοριφέρ κ οτι αυτο που κανει δεν ειναι λογικο μου ειπε οτι το καταστατικό της πολυκατοικίας γραφει οτι οταν η θερμοκρασία εξω ειναι πανω απο 15 βαθμους εχει το δικαίωμα να το κλεισει!!αυτο ισχυει?? Επισης κ αλλες φορες μου ειπε οτι οταν οι 7 στους 9 του λενε οτι δεν θα χρησιμοποιησουν καλοριφέρ εχει το δικαίωμα να το κλεινει! Κ εχουμε αυτόνομη θέρμανση οχι Κεντρική!σε ολα αυτα που μου λεει εχει δικιο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.