Μετάβαση στο περιεχόμενο

Johnny Stoukas

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ.Μηχ/ος Παραγωγής και Δ/σης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Johnny Stoukas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν κατάλαβα το πρώτο που λες, που μπορούμε να βρούμε αυτόν τον πνακα? Το ρεύμα που ζητάνε είναι εργοταξιακό, και είναι νόμιμο το δώμα, δεν έχει κάποια αυθαιρεσία
  2. Καλησπέρα, Καταρχήν δεν ξέρω αν το αναρτώ στη σωστή κατηγορία καθώς είμαι νέος στο φόρουμ και δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω λεπτομερώς. Θα μεταφέρω το πρόβλημα φιλικού μου προσώπου όπως ακριβώς μου το περιέγραψε. " Το πρόβλημα είναι: πάνω από ένα ακίνητο με ΣΔ 1,8 και επιτρεπόμενο ύψος σύμφωνα με την πολεοδομία 22,75μ περνάει έργο δουλείας. Κάναμε αίτηση για εργοταξιακό ρεύμα και μας είπαν πως πρέπει η ΑΔΜΗΕ να μετρήσει το ύψος. Εκείνοι υποστηρίζουν πως το επιτρεπόμενο ύψος λόγω της δουλείας είναι 10,9 μ. Και πως τώρα επειδή υπάρχει ένα δώμα στην ταράτσα που είναι επέκταση του κλιμακοστασίου ( δηλαδή είναι στο ίδιο υψος) έχουμε ξεπεράσει το επιτρεπόμενο της ΑΔΜΗΕ και το ύψος είναι 12,4. Εκείνοι λένε πως πρέπει να κατεδαφιστεί το δώμα αλλιώς δεν μπορούμε να πάρουμε ρεύμα. Αυτό είναι πρακτικά αδύνατον γιατί είναι κοινόχρηστος χώρος και για κάτι τέτοιο δε θα πάρουμε έγκριση πότε. Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση, κάτι που θα μπορουσα να κάνω χωρίς να κατεδαφιστεί τίποτα, γιατί πέρα από τη μη δυνατότητα λόγω του κοινόχρηστου δώματος, έχει πραγματοποιηθει πρόσφατα μόνωση ταράτσας. Αν ναι, ποια? "
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.