Μετάβαση στο περιεχόμενο

Leo K

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Leo K's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. 1. Είναι επέκταση του καστηματος με πέργκολα και αποσπομενα αλουμίνια 2. Είναι στον κοιχρηστο χώρο συγκεκριμενα στη Σ.Ο.Ι χαρακτηριζεται ως πρασσια 3. Οταν εγινε η τακτοποίηση ήταν ένας ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικιας. Αλλα τωρα συνολικα ειμαστε 3 , δεν ξέρω βεβαια αν ο αλλος ο ιδιοκτήτης συναινέσει
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! !! Τώρα με βάζετε σε σκέψεις γιατί είχα τις αμφιβολίες μου... Αυτό το "με ο,τι αυτό συνεπάγεται" με τρομάζει λίγο...
  3. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Βεβαία ο δικηγόρος μου μου λέει επίσης να συναινέσω γιατί δεν έχω να κερδίσω κάτι από τη στιγμή που έχει τακτοποιηθεί στο ΤΕΕ και οτι επισης οτι μπορει να παει δικαστικά και να με αναγκασει (γιατι δεν μπορει να το πουλησει) , αλλα δεν μου ξεκαθαρίζουν εαν εχω να χάσω κάτι αν συναινέσω . Αφου διαβασα σχεδόν ολα τα θεματα του φόρουμ περι αυθαιρέτων άρχισα να σκέφτομαι μηπως θα επηρεασει τα χιλιοστά επί του οικόπεδου ή την άξια του σπιτιού ( δεδομένου οτι θα εχω και επίσημα λιγοτερα τ.μ. κ.χ.) ή ακομα και να χρειαστει να αλλαξω τα συμβόλαια του διαμερισμετος που αναγράφονται τα τ.μ. και κ.μ. κ.χ.. υπαρχει τετοιο ενδεχομενο??? πάω μια βόλτα με το πατίνι μου να ξεσκασω..
  4. Για την ακρίβεια μου είπαν ακριβώς το αντίθετο, επειδή η αυθαιρεσία έγινε πριν την αγορά του διαμερισματος και επειδή έχει μπει ήδη το πρόστιμο δεν έχω καμιά ευθύνη... τι πραγματικά ισχύει ???
  5. Καλησπέρα 'συνάδελφοι', Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Όντας παντελώς άσχετος με τον χώρο σας αγόρασα ένα διαμέρισμα σα να αγοράζω ένα πατίνι...Το διαμέρισμα αυτό λοιπόν βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικιας που στο ισόγειο της έχει ενα κατάστημα με μια αυθαίρετη κατασκευή 70-80 τ.μ. η οποία ηταν κατασκευασμένη και τακτοποιημενη με πληρωμένο πρόστιμο πριν αγοράσω το διαμέρισμα. Στην σύσταση Ο.Ι παρόλα αυτά δεν φαινόταν πουθενά. Ενημέρωσα δικηγόρο και μηχανικό για την κατασκευή αυτή και με διαβεβαίωσαν οτι δεν υπάρχει καμια ανάμιξη με το διαμέρισμα μου, και προχώρησα στην αγορα. Τωρα λοιπόν ο ιδιοκτήτης μου ζητάει να συναινέσω στην τροποποίηση οριζόντιας ιδιοκτησίας για την ανακατανομή του κοινοχρήστου χώρου και χιλιοστών επι του οικόπεδου, όπως μου είπε. Θα ηθελα σε οποίον είναι εύκολο να μου δώσει τη συμβουλή του για το τι πρέπει να προσέξω και για το αν είμαι υποχρεωμένος να υπογράψω σε κατι τέτοιο. (Εχω αναθέσει σε μηχανικό και δικηγόρο την υπόθεση άλλα λογο του οτι μενω στο εξωτερικό θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιον αλλον) Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.