Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alexander Manolopu

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alexander Manolopu's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγώ έχω να παραθεσω την εξης ερώτηση. Χώρος ο οποίος δεν πληροί τις προϋποθέσεις του ημιυπαίθριοι χώρου (ανοικτή πλευρά < 35% μου μήκος του συνόλου των πλευρών), κάτω από αυτόν όμως υπάρχει νεροχύτης. Από τη μία πλευρά είναι ανοιχτός τελείως. Πολεοδομικά πως χαρακτηρίζεται αυτός ο χώρος. Κύριος, βοηθητικός; Ημιυπαίθριος που όμως μετράει σε κάλυψη και δόμηση; Εγώ έκανα το λάθος και έβαλα έναν νεροχύτη από κάτω και τώρα για να κλείσει η άδεια μου ζητάνε ΠΕΑ για ένα χώρο όμως που είναι ανοικτός από τη μία πλευρά. Τι κάνω και γενικά όταν ένας χώρος σεν πληροί τις προϋποθέσεις του ημιυπαίθριου πως χαρακτηρίζεται; Στην πολεοδομία μου είπαν να κάνω ενημέρωση να σβήσω τη λέξη κουζίνα το χαρακτηρίσω ημιυπαίθριο και να το μετρησω σε κάλυψη και δόμηση είναι όμως σωστό αυτό; Ευχαριστώ πολύ... αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα..
  2. 1] Θα ήθελα μια διευκρίνηση αν το υπόγειο μπορεί να επεκταθεί κάτω από ημιπαίθριους χώρους σε Οικισμό. α] σαν χρήση βοηθητικού χώρου- αποθήκες β] σαν χρήση οπου θα σταθμεύουν αυτοκίνητα - Parking . Θα χρησιμοποιείτε μόνο από τους ιδιοκτήτες του ακίνητου. 2] Η άνω ερώτηση ισχύει και σε εκτός σχεδίου?
  3. Καλημέρα Σε τουριστική μονάδα εκτός σχεδίου, αυτόνομο διώροφο κτίριο πάρκινγκ αυτοκινήτων, προσμετράται στην δόμηση - κάλυψη? Αναλυτικά 1]Θα κατασκευαστή σε πλαγιά βουνού με μεγάλες υψομετρικές διαφορές, το 1 υπόγειο η ισόγειο μέρος αυτού ευρισκεται μέσα στην γη, και το άλλο εκτός του φυσικού εδάφους με πρόσοψη ύψους 3,00μ. Προσμετράται στην δόμηση-κάλυψη? 2]Το δεύτερο υπόγειο λόγω μεγάλων κλίσεων του εδάφους σχεδιάστηκε, μέρος αυτού κάτω από το 1. υπόγειο η ισόγειο, και το άλλο εκτός περιγραμματος μέσα στην γη. Προσμετράται στην δόμηση-κάλυψη?
  4. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos33) τα κτίρια μιας τουριστικής μονάδας εκτός σχεδίου, τι απόσταση πρέπει να έχουν από την δασική έκταση ΔΔ -την ελάχιστη ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.