Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

John Michel

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

John Michel's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Άμα λέω ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται με λέτε "μηχανικό". Μάθετε ότι μέχρι τώρα η αστυνομία ήταν αρμόδια για τον αιγιαλό. Το άρθρο λέει "Επέκταση αρμοδιοτήτων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής". Μήπως δεν ξέρουν τι γράφουν και ξέρετε εσείς; Η λιμενική αρχή ήταν αρμόδια στις Χερσαίας Ζώνες Λιμένα και στον αιγιαλό ΜΟΝΟ για επιβολή προστίμου ΣΕ ΕΡΓΑ. Τώρα έχει τα πάντα και σε αιγιαλό και σε ΧΖΛ. Προτείνω να πάρετε τηλ. στο Λιμεναρχείο να ρωτήσετε. Το τι ανακρίβειες βλέπω να γράφετε δεν λέγεται.
  2. Άλλαξαν οι αρμοδιότητες του λιμενικού πριν από μερικές μέρες. Δεν σερνόταν η εγκύκλιος. Πρέπει πριν σχολιάζουμε να γνωρίζουμε ..
  3. Υπάρχουν περιοχές με μεγάλο εύρος πάνω από 50 μέτρα όπου μπορεί να γίνει αυτό. Θα γίνει χαμός γιατί πολλοί θα δουν την περιουσία τους να αχρηστεύεται + και του Υπερταμείου. Εκεί θα γελάσουμε
  4. Χωρις να θελω να μειωσω αυτο που πετυχες, ειναι ανευ αξιας αφου οι γραμμες ειναι λαθος ή ελλιπεις κατα τοπους
  5. Αν δεις τη γραμμή να πέφτει στη θάλασσα ίσως αλλάξεις γνώμη
  6. Το ευρετήριο βγήκε για τους κουτούφραγκους ευρωπαίους και για να μην πέσει πρόστιμο επειδή έπρεπε να καθοριστούν οι αιγιαλοί στην επικράτεια. Είναι ελλιπές γιατί δεν έχουν περαστεί ούτε τα μισά στοιχεία. Οπότε επικοινωνία με κτηματική υποχρεωτικά για λήψη των στοιχείων. Το ζήτημα είναι άλλο. Διαγράμματα χωρίς συντεταγμένες, διαγράμματα με λάθη σε συντεταγμένες, διαγράμματα που δεν "κολλάνε" ούτε με τα γειτονικά, ούτε με την ΠΟΑ. Και το κυριότερο, επειδή δεν έχει καθοριστεί ζώνη παραλίας, θα πρέπει να γίνεται καθορισμός παραλίας για έκδοση οικοδομικής άδειας. Καλές δουλειές.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.