Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Kostas Patsios

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Σιδεράς

Kostas Patsios's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @emnikol σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! και έμενα αυτό μου φαινόταν λογικό. Αντε τώρα να βγάλω άκρη που μου τις ζητάνε με γνήσιο υπογραφής και να συμπληρώσουν αυτοί μετά τον κωδικό του Β ΠΕΑ. Ευχαριστώ και πάλι!!
  2. Καλησπέρα και συγνώμη που ρωτάω στο forum σας αλλά πραγματικά δεν βρίσκω άκρη από πουθενά. Είμαι κατασκευαστης κουφωμάτων αλουμινίου και θα ήθελα να ρωτήσω από τις νέες τροποποιημενες υπεύθυνες δηλώσεις ...ποιες πρέπει να στέλνω στον εκάστοτε μηχανικό? ανάδοχου, προμηθευτή, ανάδοχου και προμηθευτή ή και τις 3?(να σημειώσω ότι τα κατασκευάζω, προμηθεύομαι υλικά από την Europa, και τα τοποθετώ σε περίπτωση που έχει σημασία αυτό) κάθε μηχανικός που έχω συνεργαστεί μου ζήταγε διαφορετικές υπεύθυνες δηλώσεις. Επίσης κάτι τελευταίο μιας και γράφω εδώ ... στις υπεύθυνες δηλώσεις συμπληρώνω αριθμό πρωτοκόλλου για το Α Ή Β ΠΕΑ? γιατί και σε αυτό επίσης άλλος μου ζήταγε το ένα άλλος το άλλο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις, πραγματικά χρειάζομαι την βοήθεια σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.