Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

penro

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

penro's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μια απορία έστω και χαζή. Όταν αναφερόμαστε σε διαμερίσμα πολυκατοικίας, όπου εκτός του περιγράμματος του ορόφου, έχει κλειστεί χώρος του εξώστη, περίπου 10μ². Εχουμε υπέρβαση δόμησης και κάλυψης 10μ². Οταν καλούμαστε να επιλέξουμε συντελεστη < 50% της επιτρεπόμενης δόμησης και <20% της επιτρεπόμενης κάλυψης, αναφερόμαστε στα στοιχεία του διαμερίσματος πάντα. Σωστα?? Γιατι δεν εχει έννοια να αναφερθούμε στη δόμηση- κάλυψη της πολυκατοικίας.
  2. Η τοποθετηση του ISO Box θα ειναι μονιμη, αφου θα εχει χρηση γραφείου στο οικόπεδο. Οτι απαιτείται αδεια ειναι δεδομενο. Μετράει σαν κάλυψη και σαν δόμηση;; Και ξερει κανεις τι μελετες απαιτεί γενικά; Ευχαριστω!
  3. Καλησπέρα σας! Πρόκειται να προβώ σε συνένωση καταστημάτων, προκειμένου στη συνέχεια να μπορέσει το ενιαίο να πάρει άδεια λειτουργίας ως super market. Θα απαιτηθεί αποτύπωση αρχιτεκτονικών ολόκληρης της πολυκατοικίας, κατά συνέπεια και αντίστοιχη αμοιβή; Γνωρίζετε μήπως μπορώ να το αποφύγω αυτό και βάσει ποιου άρθρου? Το νέο κατάστημα θα έχει εμβαδόν περίπου 110μ². Γενικα τι μελέτες θα χρειαστούν? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.