Μετάβαση στο περιεχόμενο

ilias Β

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ναι στο θέμα του ότι σπίτι του είναι ότι θέλει κάνει .... όταν με απειλεί με διάφορους τρόπους για δικές του παρανομίες και εμπλέκοντας με και συκοφαντώντας με για ότι έχει κάνει τότε δεν κάνει ότι θέλει ...
  2. τον ξέρω τον αριθμό παροχής απλά θα μάθω σύντομα και τον αριθμό παροχής που κάνει υποκλοπή (αν δεν είναι το κοινόχρηστο ) .... σ ευχαριστω πολύ !
  3. ενοικιάστης όπως γράφω και απ την αρχή του ζήτησα να μου δώσουν να καταλάβω ΑΚΡΙΒΩΣ ποιό είναι το μπέρδεμα με το ρεύμα γιατί ο ιδιοκτήτης μιας και κατασκευαστής της πολυκατοικίας , αν δεν είσαι επαγγελματίας και έμπειρος επίσης (μιας και είχα φέρει ηλεκτρολόγους αλλα μπιτ...) τότε δεν βγάζεις εύκολα άκρη
  4. Ένα μπέρδεμα στο οποίο ένα ρολόι δίνει ρεύμα σε 5 διαφορετικούς χώρους ....κάτι το οποίο δεν με είχε ενημερώσει για να φτιάξει ένας ηλεκτρολόγος ένα πιστοποιητικό και να διαχωρίσει το διαμέρισμα απ το όλο μπέρδεμα. Και επειδή το ανακάλυψα θύμωσε και χθες χειροδίκησε απέναντί μου (ελαφρώς ) μαζί με ένα μπράβο-υπάλληλό του .... Οπότε θα ενημερώσω την ΔΕΔΗΕ μιας και από τον ηλεκτρολόγο δεν μπορώ να πάρω κάποιο χαρτί που να πιστοποιεί το μπέρδεμα που βρήκε και μετά θα πάω σε άλλη υπηρεσία (την οποία δεν γνωρίζω ακόμη ίσως είναι η πολεοδομία ή ο δήμος) για να βρω τι δεν έχει τακτοποιήσει στο κομμάτι "μεζονέτα" και υπάρχουν ένα ρολόι σε δεη ευδαπ
  5. Τέτοιοι άνθρωποι όπως αυτός ο ιδιοκτήτης με τέτοιες προθέσεις προσωπικά δεν έχω σκοπό να βρίσκω τρόπο να τους αποφεύγω ειδικά όταν με έχουν απειλήσει και προσβάλει . Είναι ευθύνη μου όπως και όλων να βάζουμε τέτοια άτομα στην θέση τους . Αν και είμαι 32 ετών νιώθω την ευθύνη ότι αφήνω κάτι σε μια γενιά ...αυτά καλή ώρα είναι της προηγούμενης... ας βρούν όχι μόνο ένα καθαρό περιβάλλον αλλά και ένα καθαρό κόσμο από ανθρώπους που χρησιμοποιούν την γνώση και την δύναμή τους για να δημιουργούν προβλήματα. Και ήδη απο τότε που σας έγραψα έχουν ξεσηκωθεί οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες στο συγκρότημα και επιτέλους θα πληρώσει οτιδήποτε χρωστούμενο και παρανομία. Αυτό σαν κίνηση που μου τρώει χρόνο και χρήματα δημιούργησε ενότητα και καθαρότητα και όλα κυλάνε καλύτερα ήδη σε διάστημα ημερών και προσωπικά μέσα απο την συμβουλή του antloukidis έφερα ηλεκτρολόγους έμπειρους και διευκρινίστηκε το θέμα (μιας και είχαν έρθει ηλεκτρολόγοι για να κάνουν απλά ενα επιπλέον ραντεβού και όχι να με βοηθήσουν .)
  6. Πολύ κατατοπιστική η απάντησή σας και ευχαριστώ ! Απλά όπως προανέφερα , δεν ανέφερα την όλη κατάσταση του σπιτιού , οπότε υπάρχει λόγος που το κάνω αυτό . Επίσης δεν θα ήθελα να πάω σ' ένα καινούργιο διαμέρισμα και να μου έρθει κάποιο χαρτί απο αυτό το διαμέρισμα με αναφορές σε μη τακτοποίηση οφειλών κλπ ενώ δεν ισχύει αυτό από την μεριά μου . Και τέλος και το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι με δύναμη και γνωστούς κλπ κάνουν ότι θέλουν σε αυτή την κοινωνία και άνθρωποι τους φοβούνται ή καλή ώρα απλά θα πάνε παρακάτω σε ένα άλλο διαμέρισμα. Στην αντίληψη που έχω για την ζωή αν δεν αντιμετωπίσεις κάτι τώρα θα το βρεις παρακάτω....οπότε γλυτώνω χρόνο σε αυτά που χρειάζεται να δυναμώσω τον εαυτό μου . Και πάλι ευχαριστώ όμως ακολούθησα την συμβουλή για τον ηλεκτρολόγο . Καλή συνέχεια
  7. δεν του χρωστάω ενοίκια απλά αυτό με τα 8000e είναι ότι μου είχε πει στην αρχή στην πρώτη μας συζήτηση για το ρεύμα .
  8. είμαστε ήδη σε δικαστική διαμάχη ...διότι έχει λήξει το συμβόλαιο πριν 1 μήνα , αλλά λόγω του ότι με έχει απειλήσει με διάφορους τρόπους (μιας και αυτός είναι ο συνήθης τρόπος του με κάθε άλλο άτομο που έχει οικονομική συναλλαγή γιατί έχει αρκετή δύναμη και γνωριμίες...τεσπα) Ηθικά και μόνο θέλω πριν φύγω να αποδείξω την παρανομία του και να ξέρω ότι δεν έχει υπάρξει καμία παρανομία εκ μέρους μου και να είναι τακτοποιημένο το κάθε τι και να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει κάτι απέναντί μου . Η δικηγόρος μου δεν ξέρει ακριβώς πως να κινηθώ με την ΔΕΗ με προστατεύει σε άλλες απειλές του . Συμφώνησε όταν της πρότεινα αν θα ήταν καλό να φέρω ένα ηλεκτρολόγο να υπογράψει οτι βρήκε το μπέρδεμα με το ρολόι αλλά όταν τον έφερε δεν γνώριζε και πολλά. Για αυτό ρώτησα και παραπάνω αν κάποιος γνωρίζει ποιος θα ήταν αρμόδιος και έρθει να κάνει έναν έλεγχο στο σπίτι στο ρολόι (και σε έναν πίνακα που υπάρχει στο υπόγειο της πολυκατοικίας που δεν ξέρω κατα πόσο είναι νόμιμος ) . Έχω σκεφτεί μηχανολόγο αλλά σας είπα παραπάνω τι μου απάντησε, και ο ηλεκτρολόγος δεν γνώριζε τέτοιες λεπτομέρειες. Με λίγα λόγια υπάρχει κάτι που μόνο ο ιδιοκτήτης γνωρίζει τι έχει κάνει και για αυτό με απειλεί και θέλω να το μάθω και να κινηθώ αναλόγως και να προστατέψω τον εαυτό μου . Έτσι ήρθα και στο site αυτό μήπως κάποιος έχει την ανάλογη γνώση να κλείσουμε ένα ραντεβού να κάνει τον έλεγχο ή ότι άλλο , ή να με συμβουλέψει σε κάποιον ειδικό . (ευχαριστώ και πάλι που απαντάτε και συγγνώμη αν ακούγεται μπερδεμένο αλλά είναι σύνθετη υπόθεση γενικά )
  9. τόσο καιρό δεν κάνω καταγγελιά στην ΔΕΔΗΕ γιατί υποθέτω ότι λόγω και εμπειρίας του ως κατασκευαστής μπορεί να έχει κάνει κάτι τώρα και να εμπλέκομαι εγώ στην όλη υπόθεση . Σίγουρα τώρα χρειάζεται να κάνω μια αίτηση ή καταγγελία (όπως και έκανα ήδη στην ΕΥΔΑΠ πριν 2 εβδομάδες για παράνομη συνίδρευση) Υπάρχει κάποιος που να θεωρείτε ειδικός που να έρθει στο διαμέρισμα (και να μπορεί να διακρίνει τι συμβαίνει ακριβώς ) ώστε να έχω μια γνώμη ειδικού ώστε ακόμη και την καταγγελία να κάνω να υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο ; (όπως έκανα στην ΕΥΔΑΠ με την υπογραφή του υδραυλικού ) ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !
  10. Καλησπέρα σας , έχω ένα αρκετά σοβαρό θέμα με την ΔΕΗ και θα ήθελα τα "φώτα" σας ...να εξηγήσω λίγο παρακάτω... Νοικιάζω ένα ισόγειο διαμέρισμα το οποίο είναι διαχωρισμένη μεζονέτα . Στο υπόγειο της μεζονέτας είναι το γραφείο και η εταιρία του ιδιοκτήτη ( ο οποίος είναι και κατασκευαστής του συγκροτήματος και της πολυκατοικίας ). Επανειλημμένα έχω ζητήσει λογαριασμό της ΔΕΗ και η απάντηση απ τον πρώτο μήνα ήταν να πληρώσω 8000e για αποπληρωμή ενοικίων έτσι ώστε να τακτοποιήσω και τα χρέη του ιδιοκτήτη στην ΔΕΗ. Διαπιστώθηκε μετά από καιρό μετά από ένα λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ των 800e και επίσκεψη υδραυλικού ότι υπάρχει ένα ρολόι ΕΥΔΑΠ ενώ δεν είχα ενημερωθεί για αυτό , οπότε υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για την ΔΕΗ . Έχω μιλήσει με την ΔΕΗ και τηλεφωνικά και από κοντά με υπαλλήλους και την ίδια την διευθύντρια του καταστήματος και με ενημέρωσαν ότι δεν έχω κανένα όφελος στην ΔΕΗ γιατί δεν έχω το ρολόι στο όνομά μου και ότι η ΔΕΔΗΕ είναι υπεύθυνη για παρανομίες και υποκλοπές.Επίσης να αναφέρω ότι το ρολόι του σπιτιού είναι ΚΟΜΜΕΝΟ και έχω ρεύμα .Όταν κάλεσα την ΔΕΔΗΕ όμως όταν τους εξήγησα τι συμβαίνει μετά από αρκετά τηλεφωνήματα μιλώντας με την υπεύθυνη υποκλοπών κατέληξε στο ότι αν ισχύει αυτό πέρα από την ποινή στον ιδιοκτήτη περνάω και εγώ σε ποινικό . Πήγα και στην πολεοδομία με το συμβόλαιο του σπιτιού και πήρα άδειες και σχέδια κατόψεις κλπ και μίλησα και με μηχανικό τηλεφωνικά αν μπορώ να βγάλω μια άκρη αλλά μου ανέφερε ότι επειδή είμαι ενοικιαστής δεν μπορεί να εισέλθει στο διαμέρισμα. Για να ολοκληρώσω σιγά σιγά , θα ήθελα να μάθω με ποιο τρόπο μπορώ είτε με ένα μηχανολόγο είτε με ένα ειδικό ηλεκτρολόγο να μάθεση ω τί συμβαίνει και επιτέλους να ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ τι γίνεται με το ρολόι του σπιτιού μου γιατί η υπόθεση έχει φτάσει σε ένα σημείο που με κατηγορεί ότι κλέβω από κοινόχρηστο ρεύμα κάτι το οποίο έχει κάνει ο ίδιος (ίσως) για να με κατηγορήσει ( και με έχει απειλήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους ). Οπότε σας παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει το οτιδήποτε που θα μπορούσε να με βοηθήσει στην επόμενη κίνηση ή τι θα χρειαζόταν να κάνω ώστε να φανεί ότι όντως υπάρχει μπέρδεμα και να είμαι προστατευμένος στο ότι πραγματικά δεν έχω μπερδέψει τίποτα εσκεμμένα. Σορρυ αν ήταν πολλά αλλά πραγματικά τα είπα όσο πιο σύντομα μπορούσα. Ευχαριστώ πολύ !!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.