Μετάβαση στο περιεχόμενο

SOULA

Members
  • Περιεχόμενα

    23
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΚΡΗΤΗ

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SOULA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Terry το έχω κατεβάσει αυτό το αρχείο αλλά δυστυχώς δεν έχει αυτήν την γραμμή που χιάζομαι.
  2. Ok.Θα το προσπαθήσω. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ gvarth.
  3. Αυτό εννοώ ρέμα. Υπάρχει τύπος γραμμής που μπορώ να χρησιμοποιώ? ΡΕΜΑ.zip
  4. Παιδιά υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου πει που θα βρω την την γραμμή στο autocad για να σχεδιάζω το ρέμα? Μέχρι τώρα εγώ το φτιάχνω γραμμή γραμμή πράγμα χρονοβόρο. Ευχαριστώ
  5. Σου έκανα αυτήν την ερώτηση γιατί έφαγα ένα κώλυμα στο να κατεβάσω τα αρχεία που αναφέρεις. Αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να μου εξηγήσεις την διαδικασία που πρέπει να κάνω για να κατεβάσω τα αρχεία από το link που εχεις δώσει. Συγγνώμη αν σε κουράζω με τις απορίες αλλά είναι ένα πολύ σωματικό κομμάτι για εμένα οι χιλιομέτρηση στην δουλεία μου. Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τον χρόνο σου και για το ότι δεν ειρωνεύτηκες την ερώτηση μου.
  6. Καλημέρα.GVARTH θέλω να σου κάνω μια ερώτηση που για κάποιους ίσιος φάνει χαζή. Στα αρχεία που λες να κατεβάσουμε για την χιλιομέτρηση χρειάζεται να έχω πιστωτική? Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  7. Μήπως υπάρχει κανένα free πρόγραμμα βρε παιδιά?
  8. Δυστυχώς όταν αγόρασα το GPS είχε 1 cd μέσα το οποίο είχε μόνο το manual. Οπότε το αρχείο αναγκάστηκα και το άνοιξα με το EasyGPS. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω για να κάνω αυτό που θέλω. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
  9. Καλημέρα, βρε παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. Πήρα να gps (garmin oregon 300) για να κάνω την δουλειά μου πιο εύκολη άλλα έχω φάει αρκετή ταλαιπωρία. Το αρχείο που μου δίνει το gps είναι σε μορφή gpx. Προσπαθώ τώρα και μέρες να βρω πιο τρόπο θα βρω για να το ανοίξω στο autocad αλλά δυστυχώς δεν έχω βρει τίποτα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Γίνετε αυτό που θέλω να κάνω η ταλαιπωρούμε τσάμπα?
  10. Καλημέρα. Παιδιά τελικά τα κατάφερα επιτέλους και το έκανα το σχέδιο rotate( μετά από 2 εβδομάδες ταχυπορίας ).Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια
  11. Καλημέρα. sotiris_an έχω να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις όσων αφόρα την απάντηση που μου έδωσες. 1. Όταν λες ότι το αποθήκευσες στην έκδοση 2004 το άνοιξες και με το AutoCAD 2004 ή με το 2007 ? 2. Μπορείς να μου εξηγήσεις τα βήματα της διαδικασίας που έκανες για να κάνεις rotate το σχέδιο γιατί μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά.( έχω μπερδευτεί λίγο με το purge γιατί δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει ) Ευχαριστώ
  12. Παιδιά τελικά τα κατάφερα και ανέβασα το αρχείο που μου δημιουργεί το πρόβλημα εδώ. Αν μπορείτε ρίξτε μια ματιά. Ευχαριστώ .
  13. Καλημέρα .Προσπάθησα να ανεβάσω το αρχείο με το οποίο έχω πρόβλημα αλλά δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλο και αν το έκανα zip είναι 1.98 MB και δεν μπορώ να το στείλω.Το ίδιο αρχείο το έκανα copy σε ένα άλλο δικό μου αλλά τίποτα πάλι.Επειδή είναι λίγος ο καιρός που ασχολούμαι με το AutoCAD και δυστυχώς δεν το ξερω αρκετα καλά, μπορεί να μου πει κάποιος πως βγάζω τα hatch? Σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με το ερώτημα μου.
  14. Ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα στο AutoCAD.Δουλεύω ένα αρχείο που το έχω πάρει από ένα δήμο, όταν λοιπόν πάω να κάνω rotate στο σχέδιο αυτό ο υπολογιστής μου κολάει . Σε οπουδήποτε άλο σχέδιο πάω να κάνω το ίδιο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μήπως ξέρει κάνεις τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.