Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Nteminio

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα σε όλους. Ήθελα την γνώμη σας στο εξής θέμα. Σε οικοδομή εντοός σχεδίου οι υπόγειοι χώροι απο 2 αποθήκες και γκαράζ , έχουν γινει 3 γκαρσονιέρες. Αυτο είχε γίνει πριν το 2011. Η οικοδομή ηλεκτροδοτήθηκε το 2012 χωρίς να γινει νομιμοποίηση και αλλαγή χρήσης στα προαναφερθέντα. Για την ηλεκτροδότηση ο μηχανικός έκανε τότε χαρτί ότι δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες στο κτίριο.  Τώρα που θέλουμε να κάνουμε νομιμοποίηση και αλλαγή χρήσης για τις 3 γκαρσονιέρες ρωτήσαμε 2 μηχανικούς. Ο ένας είπε οτι ειναι μπλέξιμο επειδή το 2012 για την ηλεκτροδότηση δηλώθηκε ότι δεν είχε αυθαιρεσίες το κτίριο και τώρα δεν μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης και νομιμοποίηση , ούτε σαν προ του 2011 αυθαίρετα αλλά ούτε και οποιαδήποτε άλλη τακτοποίηση. Ο δεύτερος μηχανικός μας είπε οτι γίνεται νομιμοποίηση σαν προ του 2011 αυθάιρετα και ότι δεν υπάρχει θεμα. Τελικά τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωσή? Υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία? Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την άποψη σας γιατί πρέπει να γίνει οπωσδήποτε νομιμοποίηση. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  2. Καλημέρα σε όλους. Ήθελα την γνώμη σας στο εξής θέμα. Σε οικοδομή εντοός σχεδίου οι υπόγειοι χώροι απο 2 αποθήκες και γκαράζ , έχουν γινει 3 γκαρσονιέρες. Αυτο είχε γίνει πριν το 2011. Η οικοδομή ηλεκτροδοτήθηκε το 2012 χωρίς να γινει νομιμοποίηση και αλλαγή χρήσης στα προαναφερθέντα. Για την ηλεκτροδότηση ο μηχανικός έκανε τότε χαρτί ότι δεν υπάρχουν αυθαιρεσίες στο κτίριο.  Τώρα που θέλουμε να κάνουμε νομιμοποίηση και αλλαγή χρήσης για τις 3 γκαρσονιέρες ρωτήσαμε 2 μηχανικούς. Ο ένας είπε οτι ειναι μπλέξιμο επειδή το 2012 για την ηλεκτροδότηση δηλώθηκε ότι δεν είχε αυθαιρεσίες το κτίριο και τώρα δεν μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης και νομιμοποίηση , ούτε σαν προ του 2011 αυθαίρετα αλλά ούτε και οποιαδήποτε άλλη τακτοποίηση. Ο δεύτερος μηχανικός μας είπε οτι γίνεται νομιμοποίηση σαν προ του 2011 αυθάιρετα και ότι δεν υπάρχει θεμα. Τελικά τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωσή? Υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία? Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την άποψη σας γιατί πρέπει να γίνει οπωσδήποτε νομιμοποίηση.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.