Μετάβαση στο περιεχόμενο

KASTROPATRAS

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by KASTROPATRAS

  1. Θα ήμουν υπόχρεος αν μπορούσατε να με βοηθήσετε.. Σε οικόπεδο ρυμοτομούμενο εντός κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου, η Αρχαιολογία δεν επιτρέπει με απόφασή της την ρυμοτόμηση του τετραγώνου λόγω αρχαίων ευρημάτων. Επιτρέπει σε μένα τη δόμηση. Ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να κάνει τροποποίησης του σχεδίου πόλης με κατάργηση της ρυμοτομίας; Ευχαριστώ.
  2. Συμφωνώ. ή μπάρμπα στην " Κορωνη", ή φράγκα είναι η λύση στις πολεοδομίες. Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Μπορεί να αλλάζει η οικοδομική γραμμή κάθε 15 χρόνια, χωρίς να λαμβάνονται υποψιν οι υφιστάμενες καταστάσεις με Ο. Γ. και άδειες το '70 νομιμες; Η ισχύουσα νομοθεσία Ν. 4067/12 άρθρο 32 όπως τροποποιηθηκε. λέει ότι μπορεί να αλλάξει μόνο αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις υλοποιήσης του σκοπού της αλλαγής. Η μήπως εγώ καταλαβαίνω λάθος; Ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο μηχανικός με ενημέρωσε ότι δεν χρειάζεται να κάνω αίτημα ανανέωσης, διότι.... Έχει δοθεί παράταση επ αόριστον για όλες τις άδειες που εκδόθηκαν μετά το 2012.... Κατά την άποψή μου με όση ενημέρωση μπορώ να έχω, δεν αφορά την περίπτωση μου. Αλλά ακόμα και αν με αφορούσε πάλι έπρεπε να υποβληθεί αίτημα κλπ. Έτσι δεν είναι; Σε αναζήτηση στο διαδίκτυο για τροπολογίες είδα ότι μόλις 13/05/19 ενσωματώθηκε τροπολογία στη βουλή για παράταση έως 31/12/2021 όλων των αδειών που έχουν εκδοθεί από 1.3.2012 έως 31/12/2017 κλπ, κλπ. "καταργείται διάταξη 4368/16 αρθ. 76 και.. .στο.. ν. 4495/17 αρθ. 50 μετά τη παρ. 5 προστίθεται. Παρ. 6....με τα ανωτέρω." Μάλλον αυτό εννοεί ο μηχανικός μου.....? ίσως είχε ενημέρωση.... Έχω πληρώσει δύο μηχανικούς και δύο δικηγόρους και άκρη δεν βρίσκω. Οι πολεοδομικές Εφαρμογές είναι χάος, να μην σου τύχει να σκονταψεις σε παρανομία δημόσιας υπηρεσίας Ευχαριστώ και πάλι.
  5. Έχω διαφωνία με τον μηχανικό μου. Έχει εκδοθεί άδεια δομησης 4/6/2015 λήγει 4/6/2019 . Πρέπει να αιτηθεί παράταση της για 4 χρόνια, αφού δεν έχει γίνε καμμια εργασία φ.ο. σύμφωνα με τον 4495/17. Έτσι δεν είναι ; Δεν υπαγομαι στην επ'αοριστον ανανέωση. Θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.