Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΚΟΝ

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κός Πολεοδομίας & Χωροταξίας

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΚΟΝ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, είχατε κάποιο νεότερο σχετικά με αυτό; Σε απάντηση ερωτήματος σε Πολεοδομία μου είπαν πως επέρχεται αλλαγή προς το δυσμενέστερο αναφορικά με τις θέσεις στάθμευσης, οπότε δεν μπορεί να γίνει μέσω άδειας μικρής κλίμακας, αλλά με ενημέρωση έντυπης άδειας (οικ. άδεια έτους 1972, με χρήση εξαρχής κατάστημα).
  2. Σε διώροφη οικοδομή με νόμιμη απόληξη κλιμακοστασίου, κατασκευάστηκε στο δώμα στέγη χωρίς άδεια, τηρουμένων όμως των όρων δόμησης. Εκτός από τη λοιπή παράβαση για την στέγη, ο επισκέψιμος χώρος κάτω από τη στέγη (ύψος κορφιά 2,20μ. και σβήνει στην πλάκα) θα τακτοποιηθεί χωρίς μειωτικό συντελεστή; Αναφέρεται κάπου ότι χώροι-αποθήκες χωρίς προδιαγραφές για κύριο χώρο με καθαρό ύψος <2μ. θα πάρουν συντελεστή 0,50; (Σαν το παρακάτω παράδειγμα που βρήκα στο διαδίκτυο) Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΑΥ Κ ΦΑΥ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  4. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλημέρα, Περίπτωση με κατοικία χωρίς άδεια προ του 1975 έχει κύριο χώρο, υπόγειο και αποθήκη. Το υπόγειο ως αυτοτελείς χώρος θα μπει με 0,5 μειωτικό συντελεστή. Η αποθήκη πως θα δηλωθεί ( εφάπτεται του κύριου χώρου και είναι στην ίδια υψομετρική στάθμη, ενώ το υπόγειο είναι χαμηλότερα); Ευχαριστώ.
  5. Καλημέρα, σε περίπτωση αλλαγής χρήσης διαμερίσματος 1ου ορόφου από κατοικία σε γραφείο, θα χρειαστεί απλά ενημέρωση της άδειας, εφόσον δεν επέρχεται αλλαγή προς το δυσμενέστερο; Αναφορικά με τις άδειες στάθμευσης και την πρόσβαση σε αμεα γνωρίζει κανείς τι απαιτείται; (ισχύει ότι εάν το γραφείο υφισταται προ του 1979 δεν απαιτείται πρόβλεψη για στάθμευση;)
  6. Καλημέρα, σε περίπτωση αλλαγής χρήσης διαμερίσματος 1ου ορόφου από κατοικία σε γραφείο, θα χρειαστεί απλά ενημέρωση της άδειας, εφόσον δεν επέρχεται αλλαγή προς το δυσμενέστερο; Αναφορικά με τις άδειες στάθμευσης και την πρόσβαση σε αμεα γνωρίζει κανείς τι απαιτείται; (ισχύει ότι εάν το γραφείο υφισταται προ του 1979 δεν απαιτείται πρόβλεψη για στάθμευση;)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.