Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

christos89

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Εταιρία Λογισμικού

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Συγνώμη, το συγκεκριμένο στέγαστρο είναι φτιαγμένο από παλιά και σκεφτομαι να το νομιμοποιήσω άμεσα - δεν είναι καινούριο. Υπάρχει περίπτωση να πληρώνω πρόστιμο κάθε χρόνο για κατασκευή που έχει γίνει πριν το 2000? Επίσης, αν νομιμοποιηθεί το στέγαστρο, τότε η φυσούνα θα είναι κινητή. Αυτό χρειάζεται συντελεστή δόμησης? Ο τεχνικός (που συνεργάζεται με μηχανικό) στον οποίο μίλησα μου είπε ότι η φυσούνα δεν θέλει άδεια, για αυτό ρωτάω μία δεύτερη γνώμη.
  2. Καλημέρα σε όλους, έχω την εξής απορία, το διαμέρισμα μου έχει μεγάλο μπαλκόνι με πέργκολα (σκεπασμένη με κεραμίδια). Θα ήθελα να κλείσω ένα μέρος αυτού (εμβαδόν 5 * 2,5) με τζαμαρία και πιο συγκεκριμένα κουφώματα τύπου φυσούνα τα οποία μπορούν να ανοίξουν και να κλείσουν για δημιουργία αίθριου. Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, αν αυτό χρειάζεται άδεια από την πολεοδομία, και αν υπάρχουν κανονισμοί που θα έπρεπε να προσέξω... π.χ. αν υπάρχει κάποιος περιορισμός ως προς το πόσο κοντά στα κάγκελα μπορεί να πάει η κατασκευή. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν το γκρέμισμα τοίχου για επισκευή χρειάζεται πολεοδομική άδεια. ευχαριστώ εκ των προτέρων, Χρήστος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.