Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Thegouti

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-4 Κακή

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Φίλε μου θεωρώ πως και με ιαλοτουβλο ανοιγόμενο θα έχει και φως και αέρα, αυτό ζητάω το θέμα είναι ότι ουδέποτε ήρθε να με πιάσει να συζητήσουμε όμορφα και ωραία. Οσο αφορά το τελευταίο σχόλιο σου για το αν σέβομαι την συμφωνία και αν είμαι κιμπαρεις.. πρώτον αν κάτι είναι μη νομιμο σε ένα σπίτι χρεώθηκα για να το φτιάξω και που θα μένω μια ζωή εγώ και οικογένεια μου δεν θα το δεχτώ επειδή το συμφώνησε κάποιος πριν από μένα θα βρω όμως την μέση λύση όπως ήθελα. Επίσης υπάρχουν πολλά προβλήματα με την συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια απλά δεν υπήρχε λόγος να τα ανέφερω γιατί δεν είναι μέσα στο θέμα μας, όπως το ότι έχει μη στεγανό βόθρο που έχει βρει μια τρύπα και μου φέρνει λήμματα στο υπόγειο χωρίς να αναγνωρίζει ότι φταίει αυτή και ότι από την πλευρά που ακουμπάνε τα κεραμίδια της στον τοίχο μου φέρνει μέσα στο υπνοδωμάτιο μου υγρασία με αποτέλεσμα με το που σπάτουλαρισα και έβαψα το σπίτι να φουσκώσουν 2 τοίχοι για να ακούσω πάλι από την συγκεκριμένη κυρία πως ότι ήτανε να φτιάξει το έφτιαξε (Βαζοντας πριν 2 χρόνια έναν εργάτη χωρίς γνώσης να κάνει μια μονοσή της κακιάς ώρας ) και για όλα αυτά δεν κινήθηκα δικαστικά αντίθετος πλήρωσα και από την τσέπη μου να διορθώσω τις ζημιές που μου προκάλεσε για να έρθει στο σήμερα και να μου στείλει εξώδικο επειδή ακούμπησα 2 πλακάκια στο παράθυρο της και της έκρυψα το φως..
  2. Δεν τα είχα βρει η αλήθεια είναι αυτά που παρέθεσες και σε ευχαριστώ που τα έβαλες αλλά και πάλι παρόλο που τα διάβασα δεν έβγαλα άκρη, εν μέρη λέει ότι από την στιγμή που είναι παλιό το σπίτι δίπλα μου έχει απόκτηση το δικαίωμα να κρατήσει το παράθυρο μιας και το έφτιαξε πριν βγει ο νόμος που το απαγορεύει αλλά και οι παρά πάνω περιπτώσεις μιλάνε για σύνορα οικοπέδου εμένα είναι μέσα στο σπίτι μου στο μπαλόνι 2 ου ορόφου ανά πάσα στιγμή δηλαδή μπορεί κάποιος να μπει στο μπαλόνι μου μπορεί να παίρνει μάτι την γυναίκα μου και το παιδί μου όσα ανοίγματα έχω δει σε σύνορα είμαι μικρά και με υαλοτουβλο δηλαδή το να μείνει με αυτή την μορφή είναι νόμιμο; Αυτό θέλω πιο πολύ να καταλάβω και να μάθω. Επίσης, με το να βάλω οτιδήποτε θέλω μπροστά χωρίς να ακουμπάω τον τοίχο της, αλλά να περιορίσω εντελώς την οπτική επαφή και ενδεχομένως την εισαγωγή φωτός στο σπίτι της, με καθιστά παράνομο;
  3. Εγώ δέχομαι να συμφωνήσω ότι λόγο παλαιότητας ενδεχομένως να είναι νομιμο αλλά όχι με τέτοια μορφή, παράθυρο μέσα στο σπίτι του αλλού δεν έχω ξανά δει πουθενά σε τέτοιες περιπτώσεις σε αναγκάζουν να βάλεις έστω ιαλοτουβλο δεν είμαι τόσο παράξενος δεν θέλω να της το χτίσω αλλά θέλω το λογικό και το σωστό. Το εξώδικο το έστειλε επειδή της έκλεισα το φως με τα πλακάκια πλέον έχω βάλει το σκύλοσπιτο του σκύλου και από πάνω τα πλακάκια για προστασία του σκύλου μπο βροχή... που πιστεύω δεν μπορεί κανείς να μου απαγορεύσει τι θα κάνω στο δικό μου μπαλκόνι γιατί δεν ακουμπάω καθόλου τον τοίχο της.
  4. Καλησπέρα σε όλου σας παραθέτω το πρόβλημα μου μήπως βγάλω κάποια άκρη και ευχαριστώ εκ των προτέρων! Οπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία το πρόβλημα μου είναι αυτό το παράθυρο... Εχω 2 μήνες που ξεκίνησα να μένω στο σπίτι μου μιας και ήτανε ημιτελές και τώρα καταφέραμε να το τελειώσουμε. Να διευκρινίσω ότι το σπίτι είναι της γυναίκας μου γιατί αν ήτανε δικό μου θα είχε λυθεί από την αρχή το πρόβλημα αλλά τεσπα... Οταν λοιπόν αποφασίσαμε να τελειώσουμε το σπίτι της και αντίκρισα αυτό το παράθυρο μου σηκώθηκε η τρίχα άρχισα να φωνάζω λέω τι δουλειά έχει το παράθυρο εδώ θα το κλείσω κλπ και τότε επενέβη η πεθερά μου λέγοντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την γειτόνισσα ότι μπορεί μεν ίσως να είναι παράνομο αλλά τότε που χτίσαμε το σπίτι κάνανε άτυπη συμφωνία να μην της κλείσουν το παράθυρο για να μην πάνε δικαστικά και καθυστέρηση η ανεγερση της οικοδομής σε τυχόν δικαστήριο.. Μια χαζή και άτυπη συμφωνία δηλαδή.. Το κατάπια προς το παρόν λέγοντας πως όταν χαλαρώσω θα ασχοληθώ με το θέμα πιο σοβαρά και θα το κυνηγήσω να μπει τουλάχιστον ιαλοτουβλο και προς το παρόν θα βάλω μερικά παρακάλια μπροστά στο παράθυρο ώστε να μην βλέπουν εμάς και το παιδί μου οποίος μένει δίπλα.. Να διευκρινίσω πως δεν είχε ούτε κάγκελα και μετά από τσακωμό ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να μπει κάποιος σπίτι μου είχε πει να το κλείσει με ιαλοτουβλο και απλά ήρθα και το βρήκα μόνο με προσθήκη καγκελου Και ερχόμαστε στο σήμερα που τολμάει και μου στέλνει εξώδικο ότι της έκλεισα το παράθυρο και απαιτεί να το ανοίξω γιατί είμαι παράνομος, να διευκρινίσω πως ουδέποτε με έπιασε να το συζητήσουμε και ότι τα πλακάκια απλά ακουμπάνε δεν έχω κάνει κάποια μόνιμη κατασκευή, λοιπόν πείτε την γνώμη σας πρώτον κατα πόσο είναι νομικό αυτό το παράθυρο και δεύτερον τι πρέπει να κάνω? Να την αγνοήσω , να πάω στην πολεοδομια και να την κυνηγήσω μέσω αυτής? Συγνώμη για το μέγεθος του μύνηματος μου απλά ήθελα να είμαι κατατοπιστικός Το σπίτι της γειτόνισσας είναι παλαιό πέτρινο οπότε είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν υπάρξει αυτό το παράθυρο στο σχέδιο της και ενδεχομένως για τόσο παλιό σπίτι να μην έχει καν σχέδιο μηχανικού
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.