Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Gerogiannis Chris

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Gerogiannis Chris

  1. Έχετε ασχοληθεί ποτέ με τέτοιου είδους μελέτη κύριε συνάδελφε; Έχετε δει ποτέ από κοντά τέτοιου είδους κατασκευές ή απλά συζητάμε ακαδημαϊκά για να περάσει η ώρα; Συγγνώμη για το ύφος απλά έχω διαβάσει πολλές γνώμες εδώ αλλά το 90% εντελώς ακαδημαϊκές...
  2. Εντάξει, ότι πείτε, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανακατασκευής, ας μας πει ο cdubiotis τι επεμβάσεις έκανε ο κατασκευαστής.στην περίπτωση αυτή που συζητάμε αν δεν αλλάξει το πάχος της δεξαμενής που μιλάμε για νέα πλέον δεξαμενή, το πιο φρόνιμο θα ήταν να ενισχυθεί ο πυθμένας.
  3. Καλημέρα και πάλι στην ομάδα, Αρα αγαπητοί μου μιλάμε για ένα καθαρά κατασκευαστικό λάθος όπως προανέφερα και με πρόχειρους υπολογισμούς το πάχος της δεξαμενής για το συγκεκριμένο φορτίο θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον 8-10mm και με εσωτερική επένδυση-ενίσχυση σε όλο τον πυθμένα. Κύριε cdubiotis καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στην εταιρεία που κατασκεύασε την δεξαμενή και κυρίως να δείτε αν η εταιρεία αυτή έχει πιστοποίηση να κάνει τέτοιου είδους κατασκευές όπως προβλέπει ο νόμος. ζητηστε αντικατάσταση της δεξαμενής, είμαι υποχρεωμένοι να το κάνουν.
  4. Καλησπέρα αγαπητέ κύριε, με όλο τον σεβασμό και το θάρρος της γνώμης μου, θα ήθελα να σας πω ένα απλό παράδειγμα, καθότι ασχολούμαι και με εγκαταστάσεις πρατηρίων υγρών και αερίων καυσίμων και έχω συνομιλήσει πολλές φορές με κατασκευαστές δεξαμενών... παράδειγμα για μια δεξαμενή 15m3 πετρελαίου ο κατασκευαστής βάση μελέτης ορίζει ελάχιστο πάχος τοιχώματος τα 6mm... Αν έχετε κατασκευαστική εικόνα τα 3mm είναι το λίγο λίγο χαρτοπετσέτα στους 80τονους.
  5. Καλησπέρα στην ομάδα, μόλις είδα την φωτογραφία. Πιστεύω ότι δεν φταίει απαραίτητα η κλίση της δεξαμενής όσο η ενίσχυση των στηρίξεως στο κάτω μέρος της δεξαμενής και κυρίως το πάχος του ελασματος της. Συνήθως γίνεται από 8-10mm για αυτά τα φορτία. Αν είναι λιγότερο και δεν υπάρχει η απαραίτητη ενίσχυση στον πυθμένα, τότε είναι πολύ λογικό να συμβεί αυτό. Είναι καθαρά κατασκευαστική αστοχία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.