Μετάβαση στο περιεχόμενο

Polytexnitis&Erimospitis

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Polytexnitis&Erimospitis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σωστά, ακριβώς αυτή ήταν και η ερώτησή μου εξαρχής για το αν μπορώ να κάνω ηλεκτρονική αίτηση για ελεγκτή δόμησης τελικού ελέγχου, για μια οικοδομή που ολοκληρώθηκε, χωρίς να πάρω αμοιβή φυσικά αλλά αφού κλείσω βιβλία για να μην χάνεται χρόνος αφού ο ιδιοκτήτης έχει κάποια ελάχιστα υπολειπόμενα κτισίματα..
  2. Πολύ σωστά όσα λέτε και ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες. Μπορώ όμως να κόψω μηδενική ΑΠΥ αφού έχω κλείσει τα βιβλία μου στην Εφορία από την ατομική μου επιχείρηση? Εχω δικαίωμα να κόβω από μπλοκάκι χωρίς να είμαι δηλωμένος πια στη ΔΟΫ?
  3. Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Το σύστημα Ε.Δ. είναι το ηλεκτρονικό σύστημα Ελέγχου Δόμησης του ΤΕΕ, σωστά? Επίσης, για μια άλλη άδεια που δεν έχουν ολοκληρωθεί τα κτισίματα, μου έχουν πει στην ΥΔΟΜ ότι πρέπει να κάνω ηλεκτρονικά κατευθείαν αίτηση για αλλαγή επιβλέποντος. Νομίζω δεν υπάρχει ξεχωριστή αίτηση παραίτησης. Αλλά εφόσον όταν θα κάνω παύση επαγγέλματος στην Εφορία και δεν μου ζητηθεί διαγραφή από το ΤΕΕ, τότε πιστεύω πάλι ότι θα έχω το δικαίωμα να την κάνω όποτε ναναι....
  4. Γεια σας! Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Βασικά ρώτησα στην ΥΔΟΜ και μου είπαν ότι αφού έρθει ο ελεγκτής δόμησης για τον τελικό έλεγχο μετά που χρειάζεται το ΠΕΑ μπορεί να πάει σε οποιονδήποτε μηχανολόγο ή πολ. μηχανικό επιθυμεί ο πελάτης και κατόπιν αφού εκδοθεί το ΠΕΚ και εφόσον όλες οι πληρωμές της επίβλεψης έχουν γίνει από εμένα μπορεί να πάρει ρεύμα όποτε θέλει. Γιατί βασικά ο πελάτης μου πρόκειται να αργήσει να βάλει καλοριφέρ και έτσι θα αργήσει να πάρει ρεύμα γιατί θα πρέπει να πάρει ΠΕΑ πρώτα. Δεν είναι δυνατόν να έχω ανοιχτά τα βιβλία μου μέχρι να τελειώσει το σπίτι του...Το θέμα είναι αν με το κλείσιμο των βιβλίων μου θα μου ζητήσει η Εφορία διαγραφή από ΤΕΕ ή κάτι παρόμοιο... Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  5. Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζει κανείς: 😀 Μπορεί ένας μηχανικός μέλος του ΤΕΕ να χρησιμοποιήσει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΤΕΕ, ακόμη κι αν δεν εξασκεί το ελεύθερο επάγγελμα? Ας πούμε, μπορώ να κάνω παύση επιτηδεύματος και κατόπιν να κάνω ηλεκτρονικό αίτημα για να καλέσω τον ελεγκτή δόμησης τελικού ελέγχου για μια κατοικία που ολοκληρώθηκε και είμαι επιβλέπων ή να κάνω ηλ. αίτημα για να αλλάξω επιβλέποντα σε άδεια που είχα εκδώσει, ενώ έχω ήδη κάνει παύση του επιτηδεύματος? Υπάρχει κάποιο τμήμα στο ΤΕΕ που να μπορώ να ρωτήσω ή είναι και θέμα της Εφορίας? Γνωρίζετε αν η Εφορία ζητάει κάποιο έγγραφο διαγραφής από το ΤΕΕ ?? Ευχαριστώ πολύ και πάλι εκ των προτέρων !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.