Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

minaki

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

minaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα. Είμαι Μηχανικός Έργων Υποδομής και θέλω να κάνω αίτηση στον οαεδ για το πρόγραμμα Γυναικεία Επιχειρηματικότητα 2010. Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα (παράδειγμα) για να συντάξω το επιχειρηματικό πλάνο?
  2. Δηλαδή θα πρέπει στο coord_gr να μετετρέψω τις συντεταγμένες hatt σε WGS 84 και μετά μέσα από την σελίδα της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Σττρατού να τις μετατρέψω σε ΕΓΣΑ 87 χ,ψ?
  3. Evva σ'ευχαριστώ, αλλά τί πρέπει να προσέξω στην μετατροπή των συντεταγμένων?
  4. Καλησπέρα! 'Εχω ένα τοπογραφικό με συντεταγμένες hatt. Κατέβασα το coord.gr για την μετατροπή τνω συντετεγμένων σε ΕΓΣΑ 87. Πώς τις δείχνω στο τοπογραφικό? Σε πινακάκι, σε κάναβο..?
  5. Καλησπέρα. Μετά την αποπεράτωση του κτίσματος καλείς την πολεοδομία για αυτοψία και σου σφραγίζουν την άδεια μικρής κλίμακος. Για την αμοιβή δεν ξέρω..
  6. Καλημέρα! Υπάρχει ένα οικόπεδο, με 2όροφη οικοδομή, που το μεγαλύτερο μέρος του βρίσκεται ανάμεσα στη γραμμή παραλίας και στη γραμμή αιγιαλού. Οι ιδιοκτήτες έχουν μια βεβαίωση προσωρινής εξαίρεσης από κατεδάφιση. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα να πάρουν κάποια οριστική βεβαίωση?
  7. Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει μια 2όροφη οικοδομή σε οικόπεδο που συνορεύει με την γραμμή αιγιαλού και το μεγαλύτερο μέρος του οικοπέδου βρίσκεται ανάμεσα στην γραμμή παραλίας και αιγιαλού. Οι ιδιοκτήτες έχουν μια προσωρινή βεβαίωση εξαίρεσης από κατεδάφιση. Μπορεί να βγεί οριστική βεβαίωση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.