Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΔΗΣ

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Solar edge ήταν το παλιό και το νέο πάλι ίδια μάρκα Μου το αντικατέστησε η εταιρία και μου το πέρασε ο ίδιος που έκανε και τότε την εγκατάσταση..εμφανίζει έναν κωδικό για μη σταθερή τάση δικτύου!με το παλιό ινβερτερ δεν υπήρχε κανένα θέμα απλά έκαψε μια πλακέτα και μου το αντικατέστησαν Μην κάνεις συνεχόμενες παραθέσεις. Τα μηνύματά σου έχουν συγχωνευτεί. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  2. Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας έχω ένα φωτοβολταϊκό στέγης 10kw σε μια αγροτική αποθήκη πρόσφατα αντικατέστησα το ινβερτερ λόγο βλάβης και από τότε άρχισαν τα προβλήματα. δίπλα στην αποθήκη μου έχει ακόμη μια αποθήκη κάθε φορά λοιπόν που ο γείτονας κάνει μια εργασία χρησιμοποιώντας μια συσκευή με ηλεκτρομοτερ πχ αλυσοπρίονο ρεύματος η μηχανάκι για σιτηρά μου απενεργοποιεί τα φωτοβολταϊκά και αρχίζει να μέτρα αντίστροφα και με κάθε πάτημα του κουμπιού προσθέτει κι άλλο χρόνο για να μπει ξανά στο σύστημα!και δεν ξέρω αν φταίει το ινβερτερ η είναι θέμα ΔΕΗ! παρακαλώ αν κάποιος ξέρει κάτι ας με βοηθήσει ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.