Μετάβαση στο περιεχόμενο

frantz1

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

frantz1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. α) Η εξοφληση του ΠΕΑ πρεπει να ειναι απο τον λογαριασμου του ωφελουμενου στον λογαριασμο του ενεργειακου. β) Αν τα εδωσε μετρητα θελει ετσι και αλλιως καταθετηριο + ΥΔ οτι εκανε αυτοσ την καταθεση. γ ) Αν μιλαμε για ΑΠΥ ο ενεργειακος ειναι υποχρεωμενος να την δωσει και ας μην μιλιουνται. δ) Για να μαθεις ενα IBAN δεν χρειαζεσαι να εισαι κολλητος του. Περνεις ενα τυχαιο τηλ και ζητας το ΙΒΑΝ για να δηλωσεις ως προμηθευτη στο εξοικονομω χωρις να πειςσ πιος εισαι. ε) ας κανει μια καταθεση σε αλλον φιλικο λογαριασμο του και ΥΔ οτι πραγματοποιησε την καταθεση ο ιδιος για εξοφληση Α πεα με την ελπιδα οτι δεν θα κανουν διασταυρωση λογαριασμου το οποιο μεχρι τωρα ειναι 50-50
  2. Σημερα τελικως μου απαντησαν αυτο με εμαιλ , βαση των παραπονων για καθηστερηση ενος μηνα απο τον επιτυχη ελεγχο. < Υπάρχει μια καθυστέρηση στην καταβολή πόρων στο Πρόγραμμα, η οποία αναμένετε να επιλυθεί την 1η Σεπτεμβρίου. >
  3. Ακριβως. Αν η αιτηση δεν προχωρησε σε υπαγωγη περασε σε διαδικασια ακυρωσης. Αν προχωρησε σε υπαγωγη τοτε πηγε σε διαδικασια απενταξης. Οποτε στην πρωτη περιπτωση μπορεις να κανεις αιτηση ενω στην δευτερη οχι. Θεωρητικα παντα μιλωντας βαση του οδηγου.
  4. Σε ποια φαση σταματησε η αιτηση. Αν πχ δεν προχωρησε απο το σταδιο προμηθευτων και μετεπειτα οχι η διαγραφη δεν θα λειτουργησει. Ο πελατης σου δεσμευσε ενα ποσο το οποιο δεν χρησιμοποιησε και μετα την ληξη προθεσμιων θα περασει σε απενταξη απο το προγραμμα. Αν ολα ειναι οπως τα λεει ο οδηγος τοτε θα αποριφτει η αιτηση του στο νεο προγραμμα. Αν μπορεις ακομα να κανεις ακυρωσηη μπορεις να δοκιμασεις, γιατι αν ολοκληρωθει η απενταξη δεν θα μπορεις να την ακυρωσεις πλεον.
  5. Αν δεν προχωρησε εξαρχης το προγραμμα ναι μπορεις να ξανακανεις. Αν ομως περασε το σταδιο υπαγωγης οχι.
  6. Κάθε Ωφελούμενος εντός του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον ΙΙ» της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 (Α’ & Β’ Κύκλος) μπορεί να υποβάλλει μόνο μια αίτηση. Επιτρέπεται η υποβολή αιτήσεων για περισσότερες ιδιοκτησίες από το ίδιο πρόσωπο εάν οι επιπλέον της μιας αίτησης αποτελούν μέρος αίτησης/αιτήσεων που αφορά σε πολυκατοικία. Για κάθε επιλέξιμη κατοικία εντός του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον ΙΙ» της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 (Α’ & Β’ Κύκλος) πρέπει να υποβληθεί μία μόνο αίτηση. Η καταχώριση στο πληροφοριακό σύστημα περισσότερων της μίας αιτήσεων για την ίδια επιλέξιμη κατοικία από το ίδιο πρόσωπο ή άλλο συγκύριο οδηγεί, άνευ ετέρου, στην απόρριψη του συνόλου των αιτήσεων και στην περίπτωση αίτησης που έχει συμπεριληφθεί σε απόφαση υπαγωγής, η τελευταία θα ανακληθεί. Στο ανωτέρω πλαίσιο δεν μπορούν να υποβληθούν περισσότερες της μίας αίτησης για την ίδια πολυκατοικία. Κατοικία για την οποία υπάρχει οριστική υποβολή στον Α’ κύκλο του Προγράμματος, επιτρέπεται να μετέχει ως διαμέρισμα-μέρος αίτησης σε πολυκατοικία μόνον για τις κοινόχρηστες παρεμβάσεις. Σε περίπτωση που έχει γίνει υπαγωγή για μια κατοικία στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄Οίκον» της προγραμματικής περιόδου 2007-2013, δεν μπορεί να υποβληθεί αίτηση για την εν λόγω κατοικία στον παρόντα Β’ κύκλο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.