Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Artemis Tosodoula

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Το θέμα ειναι οτι εμείς δε εμποδίζουμε την προσκυρωση του διπλανού τυφλού οικοπέδου αφου μπορεί να προσκυρωθει είτε μπροστά στο δρόμο είτε απο την άλλη πλευρά όπου υπαρχει οικόπεδο το οποίο δεν ειναι άρτιο λόγο του μεγέθους του.το δικό μας οικόπεδο εχει το απαιτούμενο πρόσωπο και εμβαδό.ο νόμος που αναφέρεις παραπάνω δε λέει οτι δεν εκδίδεται η άδεια.ειναι καθαρά στην κρίση της πολεοδομίας εαν θα την πάρεις.ενα αλλο ερώτημα που εχω ειναι, τι γίνεται σε περίπτωση που οι γείτονες αρνηθούν να δώσουν τις αυλές για να γινει ο δρόμος.πανε δικαστικός;ο μηχανικος μας είπα οτι έχουν άδειες για τις οικοδομές.
  2. Καλησπέρα και απο μένα! η πολεοδομία μας εχει παγώσει την άδεια γιατι το διπλανό οικόπεδο ειναι τυφλό το οποίο εχει χτισμα και βλέπει σε παλιό ρυμοτομικο δρόμο.βαση του νέου ρυμοτομικού σχέδιου ειναι τυφλό και πρέπει να γινει προσκυρωση στον παλιό δρόμο και να ανοιχθεί ο νέος που πέρναει απο τις αυλές των απέναντι σπίτιων.εμας εχει δίκαιο η πολεοδομία που δε μας δίνει ΟΑ, αφου δεν δυσχεράνουμε την προσκυρωση του.μηπως πρέπει να βρω δικηγόρο;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.